Konyaspor vites yükseltti

Konyaspor vites yükseltti
arabam.com Konyaspor, 29 Ocak Pazar günü saat 16.00’da Medipol Başakşehir ile Fatih Terim Stadyumu’nda oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı idmanla sürdürdü.

Son antrenman cumartesi

Koyuncu Grup Kayacık Tesislerinde, Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic yönetimindeki idman koşu, ısınma, koordinasyon ve çabukluk hareketleriyle başladı. Dar alanda pas ve şut çalışmalarıyla devam eden idman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı. Konyaspor, hazırlıklarını yarın 15.30'da yapacağı antrenmanla sürdürecek. Yeşil-beyazlılar cumartesi günü yapacağı son antrenmanının ardından özel uçakla İstanbul’a gidecek.

Stanojevic oyuncuları her pozisyonda uyardı

Gerçekleştirilen antrenman sırasında antrenmanı sık sık durduran Aleksandar Stanojevic, oyuncularından tam olarak ne istediğini her pozisyonda anlatıyor. Başakşehir’in kuvvetli iç saha oyununu bozmak için çalışmalar gerçekleştiren Konyaspor, kapacağı hızlı toplarla Başakşehir ceza sahasına inmeyi hedefliyor. Başakşehir, Süper Lig’in en fazla tola oynayan takımları arasında yer alıyor.

Futbolcular Stanojevic’in gözüne girmeye çalışıyor

Takımda gerçekleştirilen teknik direktör değişikliğinin ardından İlhan Palut idaresinde fazla forma şansı bulamayan oyuncular yeni teknik direktör Stanojevic’in gözüne girmek için büyük çaba sarf ediyor. Uğurcan Yazgılı, Kahraman Demirtaş, Yasir Subaşı, Mehmet Ali Büyüksayar, Ahmet Karademir, Robert Muric ve Domagoy Pavicic ilk 11’de forma şansı bulmak için antrenmanlarda büyük çaba gösteriyor.