Konyaspor vedaları duyurmaya başladı!

Konyaspor vedaları duyurmaya başladı!
 Muhabir
Konyaspor, sözleşmesi sona eren ve takımdan ayrılan oyunculara veda etmeye başladı.

Konyaspor, sözleşmesi sona eren ve takımdan ayrılan oyunculara veda etmeye başladı.

Yeşil-beyazlı kulübün sosyal medya hesabından Valon Ethemi, Teenage Hadebe, Ahmet Oğuz ve Alexandreu Cicaldau ile ayrılıkları açıkladı.

Yeşil-beyazlılarda gün içinde Cebrail Karayel, Soner Dikmen, Muhammet Demir, Kahraman Demirtaş, Yunus Mallı ve Anderson Niangbo ile de ayrılık haberini duyuracak.

Konyaspor'dan yayınlanan veda mesajları;

TEŞEKKÜRLER VALON ETHEMI! Kulübümüze, Süper Lig 2023-24 Sezonu ikinci yarısında geçici transfer olan ve yeşil beyaz formamızı terleten Valon Ethemi’ye teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.

TEŞEKKÜRLER ALEXANDRU CICALDAU! Kulübümüze, Süper Lig 2023-24 Sezonu öncesi geçici transfer olan ve yeşil beyaz formamızı terleten Alexandru Cicâldău'ya teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.

TEŞEKKÜRLER AHMET OĞUZ! Futbolcumuz Ahmet Oğuz'un sözleşmesi sona ermiştir. Kulübümüze iki sezon hizmet eden Ahmet'e teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.

TEŞEKKÜRLER TEENAGE HADEBE! Kulübümüze, Süper Lig 2023-24 Sezonu ikinci yarısında transfer olan ve yeşil beyaz formamızı terleten Teenage Hadebe'ye teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.