Konyaspor, Trabzonspor'a Konuk Oluyor! Fırtınaya, Kartal Pençesini Vuralım

Konyaspor, Trabzonspor'a Konuk Oluyor! Fırtınaya, Kartal Pençesini Vuralım
 Muhabir
Konyaspor, Trendyol Süper Lig’in 7.haftasında bugün deplasmanda Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek. Bu sezon aldığı iki galibiyeti de deplasman maçlarında elde eden temsilcimiz, henüz galibiyeti bulunmayan Karadeniz temsilcini mağlup etmeyi planlıyor

Tümosan Konyaspor, Trendyol Süper Lig’in 7.haftasında bugün deplasmanda Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek. Papara Park’ta oynanacak karşılaşma saat 16’da başlayacak. Zorlu karşılaşmada FIFA kokartlı Halil Umut Meler düdük çalacak.

Deplasman karnemiz iyi

Yeşil-beyazlılar çıktığı 3 deplasman maçında 2 galibiyet ve 1 mağlubiyet elde etti. Bu sezonki 2 galibiyetin ikisini de dış saha maçlarında elde eden Konyaspor, üçüncü galibiyetini almak için maça çıkacak. Temsilcimiz zorlu deplasmandan puan ve puanlar almayı amaçlıyor.

Eksik yok

Konyaspor’da zorlu Trabzonspor karşılaşması öncesinde Josip Calusic haricinde eksik oyuncu bulunmuyor. Yeşil-beyazlılarda sakatlığını tamamen atlatan Emmanuel Boateng de kadroya döndü. Yeşil-beyazlılarda cezalı oyuncu da bulunmuyor.

11 değişebilir

Son maçlarda kadroda çeşitli değişikliklere giden Teknik Direktör Ali Çamdalı’nın nasış bir ilk 11 çıkartacağı ise merak konusu. Sivasspor maçı sonrası oyuna hareket getiren Yusuf Erdoğan ve Hamidou Keyta’nın 11’de olup olmayacağına genç teknik direktör karar verecek. Savunma kurgusunda değişiklik yapmayacak olan Çamdalı, orta sahada herhangi bir değişikliğe gitmeyi planlamıyor. Konyaspor’un zorlu karşılaşmada sahaya; Slowik, Boranijasevic, Adil, Bazoer, Guilherme, Jevtovic, Ufuk, Aleksic, Pedrinho, Keyta, Umut Nayir 11’i ile sahaya çıkması bekleniyor.

Meler için kritik maç

Zorlu karşılaşmada Halil Umut Meler düdük çalacak. . Meler’in yardımcılıklarını Murat Tuğberk Curbay ve Kerem Ersoy yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Burak Pakkan olacak. Trabzonspor - Konyaspor maçını yönetecek olan Halil Umut Meler kariyerinde 15.kez Konyaspor'un lig maçında düdük çalacak. 2015-2016 sezonundan bu yana Süper Lig'de maç yöneten Halil Umut Meler, 14 kez Konyaspor maçlarında düdük çaldı. Konyaspor bu maçlarda 4 galibiyet, 5 mağlubiyet ve 5 beraberlik aldı. Meler, Trabzonspor'un ise 25 Süper Lig maçında düdük çaldı. Karadeniz ekibi bu söz konusu 25 karşılaşmada 11 galibiyet, 8 mağlubiyet ve 6 beraberlik elde etti. Meler, kariyerinde daha önce iki kez Konyaspor - Trabzonspor maçlarında düdük çaldı.

Trabzonspor ne galip ne mağlup

Karadeniz ekibi Trabzonspor ise ligde 5 maçı geride bıraktı. Bordo –mavili ekip beş maçın tamamını beraberlikle sonuçlandırdı ve ne galibiyet alabildi, ne mağlubiyet yaşadı. Mücadeleden beraberlik çıkması halinde Trabzonspor, ligde ilk 6 maçından da beraberlik alan ilk takım olacak. Bordo-mavililerde tedavileri devam eden Enis Destan, Hüseyin Türkmen, Savic, Batagov, Umut Bozok, Cihan Çanak ve Serkan Asan Konyaspor’a karşı forma giyemeyecek.