Konyaspor sezonun en kritik maçlarından birine çıkıyor! Artık Kazanalım!

Konyaspor sezonun en kritik maçlarından birine çıkıyor! Artık Kazanalım!
 Muhabir
Konyaspor Süper Lig’in 22.haftasında bugün deplasmanda Gaziantep FK’ya konuk olacak. Ligde çıktığı son 4 karşılaşmada galibiyet almayı başaramayan yeşil-beyazlılar kümede kalma yolunda doğrudan rakibini mağlup ederek yeniden moral bulmak istiyor.

Tümosan Konyaspor Süper Lig’in 22.haftasında bugün deplasmanda Gaziantep FK’ya konuk olacak. Ligde çıktığı son 4 karşılaşmada galibiyet almayı başaramayan yeşil-beyazlılar kümede kalma yolunda doğrudan rakibi olan Gaziantep FK’yı mağlup ederek yeniden moral bulmak istiyor.

Konyaspor ligin 22.haftasında kritik bir deplasman maçına çıkıyor. Temsilcimiz bugün saat 17’de Kalyon Stadyumunda Gaziantep FK ile karşı karşıya gelecek. Zorlu karşılaşmada Volkan Bayarslan düdük çalacak. Bayarslan’ın yardımcılıklarını Süleyman Özay ve Samet Çiçek yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Erdem Mertoğlu olacak. Çıktığı son 4 karşılaşmada 2 mağlubiyet ve 2 beraberlik elde eden temsilcimiz bugün kazanarak yeni bir seriyi başlatmak istiyor.

3 eksik

Konyaspor’un bugün oynayacağı zorlu maç öncesinde cezalı oyuncusu bulunmazken 3 sakat ismi bulunuyor. Konyaspor’da sakatlığı devam eden Adil Demirbağ’ın yanı sıra takımla saha çalışmalarına başlayan Muhammet Demir ve Gökhan Töre henüz yüzde yüz hazır olmadıkları için Antep'e götürülmedi. Konyaspor'da yeni transferler Jakub Slowik ve Emmanuel Boateng Gaziantep FK maçının kadrosunda yer alıyor.

Kadro merak konusu

Konyaspor’da zorlu Gaziantep FK maçının ilk 11’i ise oldukça merak konusu. Teknik Direktör Fahridun Ömerovic Antalyaspor maçında iki as oyuncu olan Marlos Moreno ve Alexandreu Cicaldau’yu kesmiş ve yerlerine Oğulcan Ülgün ile Yunus Mallı’yı eklemişti. Konyaspor’un yarın sahaya; “Deniz, Ahmet, Uğurcan, Metehan, Guilherme, Nzonzi, Soner, Cicaldau, Prip, Yunus ve Cikalleshi 11’i ile çıkması bekleniyor.

Antep formsuz

Ligde 21 maçta 6 galibiyet, 4 beraberlik ve 11 mağlubiyet yaşayan Gaziantep ekibi, bu karşılaşmalarda 24 gol attı, kalesinde ise 32 gole engel olamadı. Gaziantep FK'de Afrika Uluslar Kupası nedeniyle milli takımlarda bulunan Bikel ve Gradel ile sarı kart cezalıları Maxim ve Dragus bu maçta forma giyemeyecek. Süper Lig'in 12. haftasında deplasmanda Corendon Alanyaspor'u 3-0 mağlup eden Gaziantep FK, devam eden haftalarda oynadığı maçlardan 1 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. Ligde kötü gidişatını durduramayan Güneydoğu temsilcisi, böylelikle son 9 karşılaşmadan sadece 1 galibiyet alabildi. HALİL YILMAZER