Konyaspor, Pyramids FC ile test maçında!

Konyaspor, Pyramids FC ile test maçında!
 Muhabir
Trendyol Süper Lig’in 8. haftasında taraftarının önünde Eyüpspor’u 2-1 mağlup eden Tümosan Konyaspor, milli maç arasına oldukça moralli girmişti. Yeşil-beyazlılar bugün hazırlık maçı oynayacak.

Konyaspor, 4 günlük izin sonrasında cuma günü Kayacık Tesisleri’nde toplanarak çalışmalarına başladı. Evinde bu sezon ilk kez kazanan yeşil-beyazlı takım, lige verilen arada da eksiklerinin üzerine gidecek. Anadolu Kartalı, eylül ayında olduğu gibi bu dönemki milli maç arasında da hazırlık karşılaşması oynanacak.

Konyaspor’a Mısırlı rakip

Yeşil-beyazlılar yarın ikinci hazırlık maçında ise MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumunda Mısır ekibi Pyramids FC ile karşılaşacak. Maç saat 18'de başlayacak. Konyaspor bu karşılaşmada ise ideale yakın bir ile sahaya çıkacak. Türkiye'de kamp yapan Pyramids, bu maçın ardından Abu Dabi’de 20 Ekim'de Konrad Michalak'ın formasını giydiği Zamalek ile Süper Kupa maçına çıkacak.

Çorum FK maçı iptal oldu

Konyaspor, aslında bugün iki hazırlık maçı oynayacaktı. Yeşil-beyazlılar Kayacık Tesislerinde saat 14'te 1.Lig ekibi Çorum FK ile karşı karşıya gelecekti. Ancak rakip takımdaki gribal enfeksiyonlu oyuncuların sayısının artmasından sonra iptal oldu.

“Zorlu periyoda giriyoruz kağıt üzerinde”

Teknik direktör Ali Çamdalı, milli arayı iyi değerlendirmek istediklerini kaydederek, “Milli maç arasına galibiyet ile girmek güzel. Mağlubiyetle girdiğinizde o ara bitmiyor aslında. Yarın iki tane hazırlık maçı yapacağız. O maçları da iyi değerlendirip, sonra zor bir periyoda giriyoruz kağıt üzerinde. Milli araya kadar 4 maçın 3’ü deplasman. Umarım istediğimiz puanlara alıp en iyi şekilde Başakşehir maçıyla taraftarımızla buluşacağız. Önce mutluluğu yaşamamız lazım” ifadelerini kullandı. Spor Servisi