Konyaspor, öncelikli satışa çıkan kombinelerden kaç tane sattı?

Konyaspor, öncelikli satışa çıkan kombinelerden kaç tane sattı?
TÜMOSAN Konyaspor, 2023-2024 sezonun hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Yeşil-beyazlı temsilcimizden kombinelerin genel satışı yarın başlıyor. Peki pazartesi günü satışa çıkan öncelikli kombinelerden kaç adet satıldı? İşte rakamlar..

TÜMOSAN Konyaspor, 2023-2024 sezonun hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Yeşil-beyazlı temsilcimizden kombinelerin genel satışı yarın başlıyor.

Konyaspor'da geçen sezon kombine alan taraftarlar 24 Temmuz'dan itibaren yeni sezon kombinelerini öncelikli olarak alabileceklerdi. 24 Temmuz'da satışa çıkan öncelikli kombine satışlarından şu ana kadar 150 tane satıldığı öğrenildi.

KOMBİNELERİN GENEL SATIŞI YARIN BAŞLIYOR

2023-2024 Sezonu kombinelerin genel satışı ise yarın sabah 9.00'da başlayacak. Taraftarlar hem Passolig internet sitesi üzerinden hem de stadyumda bulunan Passolig gişelerinden yeni sezon kombinelerini alabilecekler. Konyaspor bu sezon MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumunda 19 iç saha maçına çıkacak. Bu maçların dışında ise iç sahada oynayacağı Türkiye Kupası maçlarında da kombineler geçerli olacak.

İŞTE FİYAT LİSTESİ

Yeni sezon kombine fiyatları bin TL ile 13 bin TL arasında değişen fiyatlardan satılacak. Kale arkaları bin TL olarak açıklanırken, diğer tribünler bloklara göre ayrı ayrı fiyatlandırıldı. Doğu üst tribün biletleri 3 bin 750 ile 4 bin 500 TL, Doğu alt tribün 4 bin ile 5 bin, batı üst 5 bin 500 ile 6 bin, Batı alt tribün fiyatları da 6 bin ile 8 bin TL arasında değişiyor. En pahalı yer olan VIP tribün bileti fiyatı ise 13 bin TL olarak açıklandı. - HALİL YILMAZER

KONYASPOR'UN İÇ SAHA FİKSTÜRÜ

1.Hafta – Konyaspor / İstanbulspor

3.Hafta – Konyaspor / Gaziantep FK

5.Hafta – Konyaspor / Çaykur Rizespor

7.Hafta – Konyaspor / Beşiktaş

9.Hafta – Konyaspor / Pendikspor

11.Hafta – Konyaspor / Fatih Karagümrük

13.Hafta – Konyaspor /Kasımpaşa

15.Hafta – Konyaspor / Sivasspor

18.Hafta – Konyaspor / Kayserispor

21.Hafta – Konyaspor / Antalyaspor

23.Hafta – Konyaspor / Başakşehir

25.Hafta – Konyaspor / MKE Ankaragücü

27.Hafta – Konyaspor / Hatayspor

29.Hafta – Konyaspor Adana Demirspor

31.Hafta – Konyaspor / Trabzonspor

33.Hafta – Konyaspor / Alanyaspor

35.Hafta – Konyaspor / Fenerbahçe

36.Hafta – Konyaspor / Samsunspor

38.Hafta – Konyaspor / Galatasaray

Kaynak:Konya'nın Sesi