Konyaspor, Mısır ekibini tek golle geçti

Konyaspor, Mısır ekibini tek golle geçti
 Muhabir
Tümosan Konyaspor, liglere verilen milli arada Mısır ekibi Pyramids FC ile karşılaştı. Yeşil-beyazlılar ikinci yarıda bulduğu golle rakibini 1-0 mağlup etti.

Tümosan Konyaspor, liglere verilen milli arada MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumunda Mısır ekibi Pyramids FC ile karşılaştı. Yeşil-beyazlılar ikinci yarıda bulduğu golle rakibini 1-0 mağlup etti.

Konyaspor karşılaşmaya; Yavuz, Boranijasevic, Jevtovic, Uğurcan, Guilherme, Bazoer, Aleksic, Oğulcan, Prip, Yusuf, Umut 11'i ile çıktı.

Karşılaşma 60 dakikadan iki devre olmak üzer toplamda 1 saat oynandı.

İlk yarıda iki takımda gol atamadı ve 60 dakika 0-0 tamamlandı.

Konyaspor ikinci yarıya Yavuz Aygün, Ufuk Akyol, Filip Damjanovic, Adem Eren Kabak, Yasir Subaşı, Emmanuel Boateng, Melih İbrahimoğlu, Alassane Ndao, Pedrinho, Hamidou Keyta ve Melih Bostan 11'i ile çıktı.

Daha sonra kaleci Yavuz yerine Egemen, Damjanovic yerine Tunahan oyuna girdi.

İkinci devrenin 92. dakikasında Alassane Ndao'nun pasında Melih Bostan, düzgün bir vuruş ile topu ağlara gönderdi. Yeşil-beyazlılar Melih Bostan'ın gollüyle Pyramids'i 1-0 mağlup etti.

Konyaspor Kulüp Başkanı Ömer Korkmaz ve Pyramids FC Ceo'su Mamdouh Eıd hazırlık maçı öncesi birbirlerine takım formaları hediye etti. Pyramids'ten yapılan açıklamada; "Misafirperverliğiniz için teşekkür eder, bereketli iş birliğinin devamını dileriz" denildi.

Yarını izinli olarak geçirecek olan temsilcimiz, 15 Ekim salı günü Kayacık Tesislerinde yapacağı antrenmanla Beşiktaş maçının hazırlıklarına devam edecek. Hafta boyuncu hazırlıklarını Konya'da yapacak olan temsilcimiz, 19 Ekim cumartesi günü öğleden sonra tarifeli uçak ile İstanbul'a gidecek ve kamp yapacağı otele geçecek.

Beşiktaş ile Konyaspor 20 Ekim Pazar günü saat 16'da Tüpraş Stadyumunda kozlarını paylaşacak.