Konyaspor kupada çeyrek final için sahada!

Konyaspor kupada çeyrek final için sahada!
 Muhabir
Konyaspor, Türkiye Kupası son 16 turu maçında bugün deplasmanda Sivasspor’a konuk olacak. Ligde zor zamanlar geçiren temsilcimiz kupada çeyrek finale çıkıp moral bulmak istiyor.

Tümosan Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası son 16 tur maçında bugün deplasmanda EMS Yapı Sivasspor’a konuk olacak. Sivas 4 Eylül Stadyumunda oynanacak karşılaşma saat 14.30’da başlayacak. Maç A Spor ekranlarından şifresiz olarak yayımlanacak.

Karşılaşmayı kazanan takım adını çeyrek finale yazdıracak. Zorlu karşılaşmada Atilla Karaoğlan Düdük çalacak. Karaoğlan'ın yardımcılıklarını Mehmet Akıncık ve Suat Güz yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Ali Yılmaz olacak.

2 sezondur son 16’da veda ediyoruz

Konyaspor, ligde kalma yolunda zorlu günlerden geçiyor. Ligin 19.sırasında yer alan yeşil-beyazlılar kupa maçını kazanarak MKE Ankaragücü maçının öncesinde moral bulmak istiyor. Türkiye Kupasında son iki yıldır son 16 turunda veda eden Tümosan Konyaspor, bu sezon Son 16 şanssızlığı aşıp çeyrek finale çıkmak istiyor. Temsilcimiz Türkiye Kupasına son iki sezondur Son 16 turlarında veda ediyor. Anadolu Kartalı 2022-2023 sezonunda Gaziantep FK ve 2021-2022 sezonunda ise Karagümrük'e elenmişti.

Yeni transferler 11’e

Yeşil-beyazlılarda iki yeni yeni transfer Emmanuel Boateng ve Bouly Sambou oynanacak kupa mücadelesinde forma şansı bekliyor. Konyaspor'un devre arası transfer dönemindeki ilk takviyesi olan Boateng daha önce kupadaki Göztepe ve ligdeki Gaziantep FK ve Başakşehir maçlarında kadroda yer almış ancak teknik direktör Fahridun Ömerovic tarafından süre verilmemişti. Takımla iki antrenmana çıkan Bouly Sambou'da Konyaspor'a gelmeden önceki son maçına 12 Ocak'ta çıkmıştı. Antrenmanda hazır bir görüntü çizen Sambou, Sivas'a götürüldü. Senegalli golcü de Ömerovic'ten şans bekleyecek.

Rotasyon var

Sakatlıklarını tamamen atlatan hücum oyuncuları Muhammet Demir ve Gökhan Töre'nin yarınki karşılaşmada süre alması bekleniyor. Gökhan Töre daha önce 3 maçta süre bulurken Muhammet Demir bu sezon henüz resmi maçta forma giymedi. Konyaspor’un sahaya; Slowik, Ahmet, Metehan, Kahraman, Yasir, Boateng, Soner, Yunus, Ndao, Gökhan ve Muhammet 11’i ile çıkması bekleniyor.