Konyaspor, İstanbul yolcusu

Konyaspor, İstanbul yolcusu
Konyaspor, ligin 23.haftasında 6 Şubat Pazartesi günü saat 20’de deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlılar bugün yapacağı antrenmanın ardından özel uçakla İstanbul'a gidecek.

Perşembe günü evinde ligin güçsüz ekiplerinden İstanbulspor’u ağırlayan ve sahadan 1-0 mağlup ayrılan Konyaspor’da kazanamama serisi 7 maça çıkmıştı.

Yeşil-beyazlılar ligin 23.haftasında yarın deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak. Cuma günü maçın hazırlıklarına başlayan Konyaspor bugün yapacağı son taktik antrenmanın ardından maçın hazırlıklarını noktalayacak.

Anadolu Kartalı bugün öğleden sonra özel uçakla İstanbul’a giderek kamp yapacağı otele yerleşecek.

Eskişehir’de Konyaspor kazanmıştı

Ligde Galatasaray ile şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe 22.hafta karşılaşmasında Adana Demirspor ile 1-1 berabere kaldı ve zirvede fark 6 puana çıktı. Konyaspor ile Fenerbahçe arasında ligin ilk yarısındaki karşılaşma Konyaspor’un sahasındaki zemin değiştirme işlemleri yüzünden Eskişehir’de oynanmıştı. Anadolu Kartalı karşılaşmayı Muhammet Demir’in şık kafa golüyle 1-0 kazanmıştı. Karşılaşmada Fenerbahçe’de Enner Valencia ve Konyaspor’da Adil Demirbağ kırmızı kartla oyun dışı kalmıştı.