Konyaspor Genel Sekreteri Tuza'dan 'Birlik ve beraberlik' açıklaması

Konyaspor Genel Sekreteri Tuza'dan 'Birlik ve beraberlik' açıklaması
Konyaspor Genel Sekreteri Sertaç Tuza yayıncı kuruluş Beın Sports’a bağlandı ve Konyaspor’un deprem bölgesinde ve Konya’da hayata geçirdikleri projeler hakkında bilgiler verdi. Tuza, birlik ve beraberlik söyleminde bulundu.

Konyaspor Genel Sekreteri Sertaç Tuza yayıncı kuruluş Beın Sports’a bağlandı ve Konyaspor’un deprem bölgesinde ve Konya’da hayata geçirdikleri projeler hakkında bilgiler verdi.

Maalesef ülke tarihimizin en büyük depremlerinden, felaketlerinden birini yaşıyoruz diyen Tuza; “Çok üzgünüz, hayatını kaybedenlere başsağlığı, yakınlarına sabırlar diliyoruz. Hastanelerde tedavi gören vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz. Depremin ilk gününden itibaren elimizden gelen her şeyi depremzedelerimize ulaştırmaya çalışıyoruz takım olarak. Böyle bir süreçte birlik ve beraberlik içinde olmamız gerektiğinin farkındayız” dedi.

Taraftarlarımızla yardım kampanyası başlattık

Depremin ardından hemen aksiyon aldıklarını ifade eden Sertaç Tuza; “Depremin olduğu ilk andan itibaren bütün Konyaspor mağazalarımızdaki Konyaspor ürünlerimizi, kullanılabilecek ürünlerimizi deprem bölgesine sevk ettik. Daha sonra ilk etapta taraflarımızla yardım kampanyası başlatarak Selçuklu Spor Salonumuzda deprem bölgesine gidecek İhtiyaç malzemelerini toparlayarak onları organize ederek bunun sevkini gerçekleştirdik” açıklamalarını yaptı.

İnsanlarımızın yaşamlarına devam edebilmelerini sağlıyoruz

Konteyner ve loca yardımlarından bahseden Tuza; “Başkanımızın tavsiyeleriyle yönetim kurulu arkadaşlarımızla 100 adet konteyner aldık. Bunları alırken Konya’da iş adamlarımızdan, yöneticilerimizden destek adlık. Bölgeye gönderdik. Konyaspor köyü oluşturmak istiyoruz. Orada insanlarımızın yaşamlarına devam edebilmelerini sağlıyoruz. AFAD ile görüştük ve deprem bölgesinde 20 aileye, 60 vatandaşımızı Konya Büyükşehir Belediyesi Stadyum localarımızda aldık. Misafir ediyoruz. Onlar için tüm yaşam malzemelerini localarımıza tahsis ettik. Loca sahiplerimizin desteğiyle böyle bi misafir ediyoruz” ifadelerini kullandı. SPOR SERVİSİ