Konyaspor evinde Adana Demirspor'u konuk ediyor! Seriye devam edelim!

Konyaspor evinde Adana Demirspor'u konuk ediyor! Seriye devam edelim!
 Muhabir
Oynadığı son 4 karşılaşmadan 3 galibiyet çıkartarak küme düşme hattından uzaklaşan Konyaspor bugün evinde Adana Demirspor’u konuk edecek.

Oynadığı son 4 karşılaşmadan 3 galibiyet çıkartarak küme düşme hattından uzaklaşan Konyaspor bugün evinde Adana Demirspor’u konuk edecek. Biraz olsun nefes alan Anadolu Kartalı bugün kazanarak hem galibiyet serisine devam etmeyi hem de tehlikeli hattan biraz daha uzaklaşmayı planlıyor.

Tümosan Konyaspor, Trendyol Süper Lig’in 29.haftasında bugün sahasında Adana Demirspor’u konuk edecek. MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumunda oynanacak karşılaşma saat 16’da başlayacak. Karşılaşmayı Volkan Bayarslan yönetecek. Bayarslan'ın yardımcılıklarını Volkan Ahmet Narinç ve İbrahim Çağlar Uyarcan yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Muhammet Ali Metoğlu olacak.

Moraller yerinde

Ligde çıktığı son 4 maçta 3 galibiyet alarak 9 puanı hanesine yazdıran temsilcimizde moraller yerinde. Elde ettiği 9 puanla küme düşme hattından çıkan yeşil-beyazlılar kazanarak hem çıkışını sürdürmek hem de küme düşme hattından biraz daha uzaklaşmak istiyor. Bugün oynanacak karşılaşmada Ankaragücü ve Hatayspor maçlarında olduğu gibi 20-25 bin dolayında taraftarın yine stadyumdaki yerini alması bekleniyor.

İdeal 11’den devam

Konyaspor’da zorlu maç öncesinde cezalı oyuncu bulunmuyor. Sakatlıkları süren Adil Demirbağ ve Cebrail Karayel bugünkü karşılaşmada forma giyemeyecek yine TFF listesine bildirilmeyen Bruno Paz ve Niko Rak’ta kadrodaki yerini alamayacak. Son dönemde kadro istikrarı yakalayan Ömerovic, bunu Adana Demirspor maçında da sürdürecek. Konyaspor’un sahaya; Slowik, Ahmet, Damjanovic, Hadeve, Guilherme, Nzonzi, Soner, Oğulcan, Prip, Ndao, Cikalleshi 11’i ile çıkması bekleniyor.

Bayarslan ile 19.maç

Tümosan Konyaspor, Volkan Bayarslan yönetiminde 19. maçına çıkacak. Yeşil-beyazlı ekip, Bayarslan’ın düdük çaldığı daha önceki 18 karşılaşmada 6 galibiyet, 9 beraberlik ve 3 yenilgi aldı. 46 yaşındaki hakem, söz konusu bu mücadelelerde Konyasporlu oyunculara 1 kırmızı ve 32 sarı kart gösterdi.

Rekabetteki 12.müsabaka

Konyaspor ile Adana Demirspor, yarın yapacakları maçla beraber Süper Lig tarihinde 12. kez karşı karşıya gelecek. Aralarında daha önce oynanan 11 maçta Konyaspor ve Adana Demirspor 4'er galibiyet elde etti. 3 maçta ise kazanan taraf çıkmadı. Bu maçlarda Konyaspor 20 kez gol sevinci yaşarken, Adana Demirspor 12 defa fileleri havalandırdı. Ligin ilk yarısında 10.haftada oynanan karşılaşmayı Akdeniz ekibi 3-0 kazanmıştı. İki takım alt liglerde de defalarca kez karşı karşıya gelmişti.