Konyaspor Basketbol evinde Finalspor'u devirdi!

Konyaspor Basketbol evinde Finalspor'u devirdi!
 Muhabir
Konyaspor Basketbol, 22.hafta karşılaşmasında evinde Finalspor'u konuk etti. Yeşil-beyazlılar 82-66 kazanarak 6.maçlık mağlubiyet serisine son verdi.

Konyaspor Basketbol, 22.hafta karşılaşmasında evinde Finalspor'u konuk etti.

Konyaspor maça; Myles Mack, Mert Çevik, Marlon Johnson, Arda Erdoğan ve Mert Ali Sert ilk 5'i ile başladı. Konyaspor karşılaşmaya 0-5'ik seri yiyerek başlasa da çeyreğin sokuna doğru hücumda toparlandı. Hücumda Mert Ali, Arda ve Mert Çevik ile sayılar üreten temsilcimiz ilk çeyreği 22-16 önde kapattı.

Konyaspor ikinci çeyreğe Mert Çevik'in dış atışlarıyla başladım Mert 1.30 dakikada bulduğu 3 dış atışla yarının bitimine 6 dakika kala farkı çift hanelere çıkarttı. (34-23) Çeyrek sonuna kadar bu farkı koruyan yeşil-beyazlılar yarıyı 44-31 önde kapattı. Mert Çevik 17 sayı ile ilk yarının en skorer ismi oldu.

Üçüncü çeyreğe de Konyaspor fırtına gibi başladı ve çeyreğin başında farkı 20 sayıya çıkarttı. Marlon Johnson'un ön plana çıktığı çeyreği yeşil-beyazlılar çeyreği 62-47 önde kapattı.

Son çeyrekte de rakibin kendisine yaklaşmasına izin vermeyen Konyaspor karşılaşmayı 82-66 kazandı ve 6 maçlık mağlubiyet serisine son vererek 10. galibiyetine ulaştı. Karşılaşmayı 16 farkla kazanan yeşil-beyazlılar Final Spor'dan ikili averajı aldı. Temsilcimiz hafta içinde 6 Şubat Salı günü deplasmanda FB Koleji Novotel ile karşılaşacak.