Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz'ın o tweeti gündem oldu!

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz'ın o tweeti gündem oldu!
 S.Yazı İşleri Müdürü
Tümosan Konyaspor'da başkanlığa seçilen Ömer Korkmaz'a sosyal medyadan büyük bir teveccüh var! Ömer Korkmaz'ın Süper Kupa şampiyonluğu sonrası attığı tweet yeniden gündem oldu.

Tümosan Konyaspor'da başkanlığa seçilen Ömer Korkmaz'a sosyal medyadan büyük bir teveccüh var!

Konyaspor camiasının oldukça yakın şekilde bildiği Ömer Korkmaz, daha önce Ahmet Şan'ı başkanlığını yaptığı yönetiminde Futbol Şube sorumlusu olarak görevliydi. O dönemlerde teknik direktör Aykut Kocaman ve Aykut Kocaman'ın yardımcı antrenörü olan Fahrudin Omerović ile birlikte uyum şekilde çalışarak Konyaspor'a 'Balkan Ekolünün' kazandırılmasında öncü rol oynamıştı.

Ömer Korkmaz'ın Süper Kupa şampiyonluğu sonrası attığı tweet ise yeniden gündem oldu.

Konyaspor, 2017 -2018 sezonu Süper Kupa finalinde Beşiktaş'ı mağlup edil Süper Kupa şampiyonu olmuştu. Maç sonunda ise Konyaspor taraftarları sahaya girerek sevinçlerini oyuncularıyla kutlamıştı. Bu olayların ardından ise TFF, adeta Konyaspor'u başarı için cezalandırır şekilde karara imza atmıştı.

Federasyon Konyaspor'a 5 maç seyircisiz oynama cezası, ve toplamda 350 bin TL'de para cezası vermişti.

Bu olayların ardından o dönemde görevde olmayan Ömer Korkmaz 9 Ağustos 2017'de attığı "Bu olaylar ne ilk ne de son olacak ama bi gerçek var kaybetmeye alışacaksınız İstanbul takımları. Anadolu Seninle Konya" tweetini atmıştı.

Bu tweet Korkmaz'ın attığı ilk ve son tweet oldu.

Korkmaz'ın başkan olmasının ardından attığı bu tweet yeniden gündeme geldi. Taraftarlar tweet üzerinden hem yorum hem de alıntı yaparak Başkan Ömer Korkmaz'a destek oldu.

İŞTE O TWEET

Kaynak:Konya'nın Sesi