Konyaspor Başkanı Ömer Kokrmaz'dan transfer açıklaması

Konyaspor Başkanı Ömer Kokrmaz'dan transfer açıklaması
 Muhabir
Tümosan Konyaspor Kulüp Başkanı Ömer Korkmaz, devam eden transfer dönemi hakkında açıklamalar yaptı.

Tümosan Konyaspor Kulüp Başkanı Ömer Korkmaz, devam eden transfer dönemi hakkında açıklamalar yaptı.

Transfer çalışmalarımız büyük bir titizlikle devam ediyor

Yaptığımız istişareler sonucunda Teknik Direktörümüz Ali Çamdalı ile devam kararı aldıklarını ifade eden Korkmaz; "Hemen akabinde ise teknik heyetimizle gerçekleştirdiğimiz toplantılar neticesinde takımımızdan ayrılacak isimleri belirledik. Konyaspor’umuza yaptıkları hizmetlerden ötürü teşekkür ettiğimiz 10 futbolcumuzla yollarımızı ayırdık. Diğer yandan transfer çalışmalarımıza hız verdik. Şu ana dek üç isimle sözleşme imzaladık ve renklerimize bağladık. Futbol Şubemiz, gece gündüz demeden transfer çalışmalarını sürdürüyor. Bütçemize uygun olarak kaliteli, mücadeleci, sahada savaşan ve özellikle aile bağları güçlü kadro kurmayı planlıyoruz" dedi.

Kamp dönemi başlıyor

Yeni umutlar ve yeni hedefler diyerek yeni sezona başladıklarını ifade eden Korkmaz; "Takımımız Pazartesi günü toplanacak. Konyaspor’umuz, birinci etap kamp çalışmalarını Kayacık Tesisleri’mizde yapacak. Daha sonra Kayseri’ye gidecek takımımızın üçüncü etap kamp hazırlıklarını ise yurt dışında yapmasını planlıyoruz. Şunu açıkça ifade etmek istiyorum. Yaptığımız çalışmalarımız ve tek gayemiz, Konyaspor’umuzun lige hazır olması yönündedir. Takımımız, inşallah verimli kamp dönemi geçirecek ve lige hazır olacaktır" ifadelerini kullandı.

Taraftara çağrı

Yarın başlayacak kombine satışları hakkında konuşan Korkmaz; "Bildiğiniz gibi 1 Temmuz Pazartesi günü kombine genel satışlarımız başlayacak. Takımımızı asla yalnız bırakmayacağınızı biliyorum. Bu sezon güzel bir sinerji ve birlikteliğe ihtiyacımız olacak. Sizler tribünde, takımımız sahada, biz yönetim kurulu olarak her alanda terimizin son damlasına kadar mücadelemizi vereceğiz. Unutmayalım ki, Konya şehri olarak kenetlendiğimizde aşamayacağımız engel yok!" açıklamasını yaptı.