Konyaspor Başkanı Korkmaz'dan oyuncu grubu ile ilgili flaş açıklama

Konyaspor Başkanı Korkmaz'dan oyuncu grubu ile ilgili flaş açıklama
 Muhabir
Konyaspor Kulüp Başkanı Ömer Korkmaz, takım içinde oldukça önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Korkmaz, oyuncuların istediklerini yaptırabildiği bir sürecin içinden geldiklerini ifade etti.

Konyaspor Kulüp Başkanı Ömer Korkmaz, Konya Olay TV'ye telefon ile bağlantı yaptı ve takım içinde oldukça önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Korkmaz, oyuncuların istediklerini yaptırabildiği bir sürecin içinden geldiklerini ifade etti.

Başkan Korkmaz açıklamasında; “İçeride 24-25 oyuncu var. Geçmiş dönemlerle alakalı oyuncu grubu bireysel güçleriyle ve tarzlarıyla teknik direktör tarafına, yönetim tarafına hatta kulüp başkanı değiştirecek güce ulaşmışlar. Bu aslında kulübün dönemsel süreç içinde ekonomik ve kültürel bazda gücünü kaybetmesinden kaynaklı. Bu yapı da hemen değişebilecek bir yapı değil. Gelir gelmez bu yapıya neşter vurmak adına çalışmalara başladık. Ancak bulunduğumuz konum itibariyle bunu toparlamak hiç kolay olmadı. Zaman zaman bunu hissettiğimiz ortamları yaşadık. Bu organizasyonla bu kadarını yapabildik. Kazanılması gereken yeniden bir kültür ve aidiyet duygusu var” açıklamalarını yaptı.