Konyaspor-Afyonspor maçı devam ediyor (Maçtan Kareler)

Konyaspor-Afyonspor maçı devam ediyor (Maçtan Kareler)
Konyaspor ile Afyonspor hazırlık karşılaşmasında MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu'nda karşı karşıya geliyor. Karşılaşmanın ilk yarısını Konyaspor 2-0 önde tamamlamıştı. İkinci yarı başladı.

TFF, ülkemizde meydana gelen depremlerin ardından liglere 1 ay süre ile ara vermişti. Konyaspor'da bu arada hem maç ritmini kaybetmemek hem de depremzedelere yardım etmek adına sahasında TFF 2.lig ekibi Hes İlaç Afyonspor'u ağırlıyor.

Karşılaşma seyircisiz olarak oynanıyor ancak internet üzerinden maç için sanal bilet satışı yapıldı. 50 TL'den satılan biletlerden elde edilecek gelirin tamamı afet bölgesine aktarılacak.

Konyaspor ile Afyonspor hazırlık karşılaşmasında MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu'nda karşı karşıya geliyor. Karşılaşmanın öncesinde Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlar için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Konyaspor ilk yarıyı 2-0 önde tamamlamayı başardı. Konyaspor'un gollerini 14.dakikada Adil Demirbağ ve 40. dakikada Konrad Michalak kaydetti.

Konyaspor karşılaşmaya; Erhan, Ahmet, Adil, Calvo, Guilherme, Soner, Boucha, Michalak, Puzuelo, Endri ve Mahir ilk 11'i ile çıktı.

Konyaspor'da yeni transferler Andreas Bouchalakis, Pouzelo, Mahir Emreli ilk kez yeşil-beyazlı formayı giymiş oldu. İkinci yarıda yeni transferler Moreno ve Metehan Mert'in de forma giymesi bekleniyor. HALİL YILMAZER