Konyaspor, 2024-2025 sezonunu açıyor

Konyaspor, 2024-2025 sezonunu açıyor
 Muhabir
Tümosan Konyaspor bugün saat 10’da Kayacık Tesislerinde yapacağı antrenmanla 202-2025 sezonunun hazırlıklarına başlayacak.

Tümosan Konyaspor'da 2023-2024 sezonunun ardından verilen uzun süreli izin bugün bitti. Konyaspor, 26 Mayıs'ta oynadığı Galatasaray maçının ardından sezonu tamamlamış ve izne ayrılmıştı. Yeşil-beyazlılar 2024-2025 sezonunun hazırlıklarına bugün başlıyor. Kayacık Tesislerinde toplanacak olan Anadolu Kartalı sağlık kontrollerinden geçecek ve sahaya inecek. Yeşil-beyazlılar Teknik Direktör Ali Çamdalı önderliğinde yeni sezon açılacak. Bugünkü antrenmana Yönetim Kurulu Üyeleri de yer alacak.

8 Temmuz’da Kayseri’de

6 Temmuz Cumartesi gününe kadar Konya’da hazırlıklarına devam edecek Anadolu Kartalı 7 Temmuz günü izinli olacak. Konyaspor, 8 Temmuz Pazartesi günü ise Kayseri'de toplanacak ve ikinci etap kamp çalışmalarına Erciyes Kamp Merkezi'nde başlayacak. Takımımız, 19 Temmuz Cuma gününe kadar hazırlıklarını Kayseri'de sürdürecek ve burada 1 hazırlık maçı oynayacak. Yeşil-beyazlılar Kayseri’de yapacağı kampın ardından 2 gün izinli olacak. Konyaspor’un, 3’üncü etap kamp dönemi ve oynayacağı hazırlık maçı bilgilendirmesi önümüzdeki günlerde açıklanacak.

Deniz ve N’zonzi yok

Takımdan şuana kadar 12 isim ile yollarını ayıran temsilcimiz 3 ismi ise kadrosuna dahil etti. Steven N'zonzi ile henüz resmi anlaşma olmadığı için Fransız oyuncu 1 Temmuz'da takıma katılmayacak. U19 Milli Takım ile U19 Avrupa Şampiyonasında mücadele edecek Deniz Ertaş'ta yine kampa katılmayacak.

İşte kamp kadrosu

Temsilcimizde; 1 Temmuz'da Konya'da başlayacak çalışmalara; Jakub Slowik, Mehmet Erdoğan, Adil Demirbağ, Uğurcan Yazğılı, Metehan Mert, Filip Damjanovic, Josip Calusic, , Yasir Subaşı, Nafican Yardımcı, Guilherme Sitya, Ufuk Akyol, Oğulcan Ülgün, , Adem Eren Kabak, Muhammed Kocatürk, Niko Rak, Çağdaş Şendur, Emmanuel Boateng, Marlos Moreno, Alassane Ndao, Yusuf Erdoğan, Louka Prip, Sambou Juniour, Sokol Cikalleshi ve Emrehan Gedikli katılacak.

Genç oyuncularda olacak

Genç oyunculardan ise Musa Gürel Yaşar Kavas, Orkun Sarun, Emre Kutlu, Naim Saruhan Dönmez, Muhammed Kocatürk, Çağdaş Şendur, Hüseyin Mert Uyanıker, Ömer Sağlam, Mehmet Ali Büyüksayar, Ahmet Karademir, Ata Berk Karababa gibi isimlerden kampa katılacaklar olacak.