Konyaspor 1 puana razı!

Konyaspor 1 puana razı!
Konyaspor, Süper Lig’in 28.haftasında sahasında Antalyaspor’u konuk etti. Karşılaşma 1-1 sona erdi.

Konyaspor Spor Toto Süper Lig’in 28.haftasında MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumunda Antalyaspor’u konuk etti. İlk yarı Muhammet ve Wrıght’ın golleri ile 1-1 bitti. İkinci yarıda iki takımda pozisyon üretme zorlandı. Orta saha mücadelesi ile geçen ikinci yarıda başka gol olmadı ve karşılaşma 1-1 sonuçlandı. Bu sonuçla Konyaspor puanını 36’ya, Antalyaspor ise 29’a yükseltti.

Maçtan dakikalar:

3' Guilherme'nin arka direğe ortasında Endri topu Diouf'a indirdi. Diouf tek vuruşta topu ağlara göndermek istedi ancak top kaleci Leite'de kaldı.

18' Konyaspor, Guilherme ile sağ kanattan kullandığı serbest vuruş ile şans yakaladı. Kaleci Leite çift yumrukla topu uzaklaştırdı.

20'Ahmet Oğuz'un pasında Endri Çekici savunma arkasına hareketlendi. Endri, ceza sahası dışındaki Muhammet'e pasını verdi. Muhammet'in vuruşunda top ceza sahasındaki Moreno'ya çarptı ve auta gitti.

GOOOOL! GOLLLLL! Konyaspor Muhammet Demir'in golü ile öne geçiyor. 25' Moreno sol kanattan çizgiye indi. İçeriye çevirdiği topta Diouf'un vuruşunu kaleci Leite çeldi. Seken topu iyi takip eden Muhammet Demir topu ağlara gönderdi. 1-0

44' Konya'da beraberlik! Antalyaspor tecrübeli golcüsü Haji Wright'ın ile golü buldu. Bünyamin'in ortasında Uğurcan'ın üzerinde iyi yükselen Amerikalı oyuncu skora dengeyi getirdi. 1-1

45+2 Antalyaspor etkili geldi. Wright'ın vuruşunda top Calvo'ya çarptı ve kornere gitti.

İY: Konyaspor 1- 1 Antalyaspor

47' Endri çekici boş kaleye kaçırdı! Paz'ın pasında hareketlenen Guilherme topu penaltı noktasına çevİrdi, Endri Çekici arka direkte topu boş ağlara atmak yerine auta gönderdi.

71' Karşılaşmada tempo oldukça düştü.

90+’ Uzatma dakikalarında tansiyon oldukça yüksek.

90+8’ Mahir kaçırdı. Muric’in ortasında altı pasta boşta kalan Mahir kafa vuruşu auta gitti.

Konyaspor’da 4 değişiklik

Arabam.com Konyaspor’da geçen haftaki Ümraniyespor maçı 11’ine göre 4 değişiklikler vardı. Yeşil-beyazlı ekipte cezalı Adil Demirbağ’ın cezası sebebiyle sağ stoperde Uğurcan Yazğılı forma giydi. Uğurcan, son olarak 13 Kasım’da deplasmandaki Kayserispor maçına ilk 11’de başlamıştı. Teknik direktör Aleksandar Stanojevic, taktiksel değişikliklere de gitti. Orta sahada Yunan oyuncu Andreas Bouchalakis’i kesen Stanojevic, Bruno Paz’a şans verdi. Sırp teknik adam, sağ kanatta Mahir Emreli’yi yerine ise Endri Çekiçi’ye şans verdi. Aleksandar Stanojevic, çift forvete dönerek son maçlarda yedek oturduğu Mame Diouf’u sahaya sürdü.

Muhammet gol hasretine son verdi

Konyaspor'da Muhammet Demir, 5 maçlık gol hasretine son verdi. Deneyimli oyuncu ligde en son iç sahada 4 Ocak'ta oynanan ve 2-2 sonuçlanan Demir Grup Sivasspor ağlarını havalandırmıştı. Sivasspor maçlarından sonra çıktığı Karagümrük, Beşiktaş, Giresunspor, Galatasaray ve Ümraniyespor maçlarını boş geçen Muhammet 5 maç sonra yeniden gole merhaba dedi. 31 yaşındaki oyuncu bu golle beraber ligdeki 6.golüne imza attı.

12.beraberlik

Spor Toto Süper Lig’in en çok berabere kalan takımı Konyaspor olarak ön plana çıkıyor. Yeşil-beyazlılar bu sezonki 12.beraberliğini aldı. Konyaspor, iç sahadaki 6.beraberliğini aldı.