İlhan Palut'tan Konyaspor açıklaması!

İlhan Palut'tan Konyaspor açıklaması!
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut, Süper Lig'in 24.haftasında oynayacakları Konyaspor maçıyla ilgili konuştu.

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut, Süper Lig'in 24.haftasında oynayacakları Konyaspor maçıyla ilgili konuştu.

Rizespor'un mevcut durumunu A Spor'a değerlendiren İlhan Palut: Daha isini yapmalıyız. İkinci yarılar daha zor geçiyor. Aynı ciddiyet ve disiplinle çalışıyoruz. İnsanların heyecanlanması ve beklenti içine girmesi güzel. Üçüncü sıra sonrasını her şey bekliyor olabilir. Makas daraldı. Şampiyonluk yarışı kadar bu blok da merak ediliyor. Ben de merak ediyorum. Takımlar bir anda iyi periyotla yukarı çıkabilir, negatif seriyle de hiç beklemedikleri yere gerileyebilir. Sıralamaya bakmadan maç maç konsantrasyona devam edeceğiz. Sıralamalar aldatıcı olabilir. Sahada savaşmaya devam edeceğiz. Genç bir takımız, bu takıma sıralama yükünü omuzlarına bırakmak istemiyoruz" dedi.

Son derece önemli bir maça çıkacağız

Hafta sonu oynayacakları Rizespor maçı hakkında konuşan İlhan Palut; "Rakip seçecek durumda değiliz. Konyaspor maçı son derece önemli. Konyaspor’un kendisi açısından da önemli. Her takımın puana ihtiyacı var. En iyi şekilde hazırlanacak ve mücadele edeceğiz. Son haftadaki kötü görüntümüzden sıyrılmaya çalışacağız. Taraftarımızı da maça bekliyoruz. Futbol taraftarla güzel. Doldurulması çok zor olmayan bir stadımız var. İnşallah maksimum seyirciyle oynarız" ifadelerini kullandı.

3 oyuncu almak istiyoruz

İki oyuncuya yoğunlaştıklarını kaydeden Palut, “En az 3 oyuncu almak istiyoruz. Transfere ihtiyacımız var. Lig zorlu ve herkes kadrosunu güçlendiriyor. Biz de bunun çalışmalarını yapıyoruz. Sabırlı olmak hata yapmaktan iyidir” şeklinde konuştu.

2020-2021 devre arasında 10 Şubat tarihinde Konyaspor'un başına geçen İlhan Palut, 2022-2023 devre arasında 17 Ocak tarihinde Konyaspor'dan ayrılmıştı. Yeşil-beyazlı kulübün başında 81 resmi karşılaşmada 36 galibiyet, 25 beraberlik ve 20 mağlubiyet alan İlhan Palut 1,64 puan ortalaması yakalamıştı. İlhan Palut'un takımı ligin ilk yarısında Konya'da oynanan karşılaşmayı 1-2 kazanmayı başarmıştı.

Kaynak: