İlhan Palut, Konyaspor maçını değerlendirdi!

İlhan Palut, Konyaspor maçını değerlendirdi!
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut, TRT Spor'da yaptığı açıklamalarda hafta sonu oynadıkları Konyaspor maçını değerlendirdi.

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut, TRT Spor'da yaptığı açıklamalarda hafta sonu oynadıkları Konyaspor maçını değerlendirdi. Palut, 1-1'den sonra 1 gol daha atacağımızı hissediyordum" dedi.

Konyaspor maçını değerlendiren Palut; "Pas anlamında domine ettiğimiz bir oyundu ama üçüncü bölge etkinliğini ceza sahası üretkenliğini ve ceza sahası üretkenliği yeteri kadar yaratamadığımız bir maçtı. Bir kırılma anına ve bir kıvılcıma ihtiyacımız vardı yoksa maçın 1-0 sona erme gidişatı yoktu desem yalan söylemiş olurum. Penaltı ile biz bir anda o kıvılcımı yakaladık. 1-1'den sonra kalan dakikalarda 1 gol daha atacağımızı hissediyordum. 1-1'den sonra deplasman takımı olarak oyunu tutmayı ve skoru korumayı tercih edebiliriz ancak kazandığımız faüllerde oyuna erken başlayan, kazanmak isteyen oyuncular vardı. Bu bizim için önemli" dedi.

Eski takımı Konyaspor'a karşı aldığı galibiyeti değerlendiren genç çalıştırıcı; "Futbol adamıyız son dakikalarda mağlup olduk üzüldük. Skor böyle olunca da elbette insan seviniyor her ne kadar eski takımımız da olsa şu anda Rizespor Teknik Direktörüyüm ve 3 puan kazandık. Çok mutlu oldum" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Konya'nın Sesi