Hakan Keleş'ten ilk açıklama: Morale ihtiyacımız var!

Hakan Keleş'ten ilk açıklama: Morale ihtiyacımız var!
 S.Yazı İşleri Müdürü
Tümosan Konyaspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, 3-0'lık Adana Demirspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Tümosan Konyaspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, 3-0'lık Adana Demirspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Konyaspor ile cuma günü anlaşıp, bugün takımın başında ilk maçına çıkan Hakan Keleş, öncelikli olarak morale ihtiyaçları olduğunu söyledi.

Dün imza attım, bugün geldim ve takımın yanında olmak istedim diyen Hakan Keleş, "Sabah toplantıyla, rakip analizleriyle takıma faydalı olmaya çalıştım. İlk yarı ve ilk yediğimiz gole kadar istediğimiz takım savunmasını oturttuk. Çok fazla rakibe pozisyon vermedik. Yakaladığımız pozisyonlar vardı, dediğim gibi 1-0 geriye düşmek, biz öne geçseydik moral motivasyon yüksekliği ile daha farklı olabilirdi oyun. 1-0’dan sonra biraz kırılganlık sezon itibariyle gelen geriye düştükten sonraki durum bugünde biraz gösterdi. İlk 60 dakikadaki oyun ve zaman zaman yaptığımız şeyler vardı. Çok çalışıp düzeltmemiz gereken yerleri gördüm. Güçlü bir camiayız, önümüzde bir kupa maçı var. Sonraki Karagümrük maçıyla 1 galibiyet aldığımız zaman morallerde yükseldiği zaman istediğimiz yerlere geleceğimizi düşünüyorum. Daha çok yeni, henüz antrenman yapamadık. Bu antrenmanlarla eksiklerimizi düzelteceğimizi düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Takım analizi hakkında konuşan Keleş, "İstatistiklere baktığımız zaman lig ortalamasının altında olduğumuz çok şey var. Özellikle ikili mücadele, faül sayıları, topu kaybettikten sonra kazanma oranları, birçok eksiklerimiz var. Bunları tespit ettik, şuan çok fazla dile getirmek istemiyorum. En başta dediğim gibi takımın morale ihtiyacı var. Bugün öne geçebilseydik o morali yakalayabilirdik. Takımım kazanabilmesi içinde gol yememesi gerekiyordu. Ligdeki iki tane kazandığı maçta bunu göstermiş zaten. Fakat geriye düştükten sonra bazı problemler var. Bunu aştığımız zaman, dediğim gibi çok eksik yönler var. Üçüncü bölgedeki vuruşlarda da bugün sıkıntılarımız vardı. Geçişlerde problemlerimiz vardı. Adam savunmaları, kenar alanlarda bazı problemlerimiz vardı. Özellikle kenar ortalarda bugün sıkıntılar yaşadık. Öncesinde de yaşanıyormuş. Bugün bir takım kenar ortaları ve kaptırdığımız topta sıkıntılar yaşadık. Önümüzde zaman var. Düzelteceğimiz çok şey var. Bir galibiyet, ve morale ihtiyacı var takımın. Bunu Karagümrük maçıyla sağlamamız gerekiyor." dedi. HALİL YILMAZER

Kaynak: