Dibe vuran Dev Kartallar çıkış arıyor!

Dibe vuran Dev Kartallar çıkış arıyor!
 Muhabir
Konyaspor, futbolun yanı sıra basketbolda da son haftalarda dibe vurdu. Türkiye Sigorta Basketbol 1. Ligi’nde mücadele veren Dev Kartallar’da moraller bozuk.

Ligde son 6 maçını kaybeden Konyaspor Basketbol'da ligde kalma endişesi arttı. Son olarak deplasmanda Haremspor’u mağlup eden Konyaspor, daha sonraki süreçte Çayırova Belediyesi, Ankaragücü, Bornova Belediyesi Karşıyaka, Mersin Büyükşehir Belediyespor, Alagöz Iğdır ve Kapaklıspor’a mağlup oldu. Yeni transferlerden istediği katkıyı alamayan temsilcimiz, kötü gidişatına son veremiyor.

Koç değişikliği konuşuluyor

9 galibiyette kalan ve alt sıraların sıcaklığını derinden hissetmeye başlayan Konyaspor’da kulislerde koç değişikliği de konuşulmaya başlandı. Ancak yeşil-beyazlı yönetimin, şu an için Emrah Benli ile ayrılığı düşünmediği ve takımın toparlanmasına odaklandığı kaydedildi.

Akıllar Finalspor maçında

Ligde bu sezon ilk kez play-off potasının dışında kalan Konyaspor Basket’te gözler ligin 22. haftasında oynanacak Finalspor maçına çevrildi. Yeşil-beyazlı ekip, 2 Şubat Cuma günü evinde oynayacağı zorlu mücadelenin mesaisine bir günlük iznin ardından yaptı. Cuma günü Selçuklu Belediyesi Spor Salonu’nda oynanacak haftanın açılış maçı saat 15.00’te başlayacak.