Dev Kartallar finalde

Dev Kartallar finalde
Play-off yarı final dördüncü maçında Sigortam.Net ile İstanbul'da karşılaştı. Skorun son düdüğe kadar birbirine yakın gitti maçta Beysu Konyaspor rakibini 83-85 mağlup etti ve adını finale yazdırdı.

İlk ceyregin ilk bölümünde hücumda Derek'in ağresifligi ile sayılar bulan Konyaspor Umut'un üçlüğü ile 9-4'lük üstünlüğe ulaştı.  03:10 kala 12-19'luk Konyaspor üstünlüğü ile Sigortam.Net molasına gidildi. Son hücumlarda savunmadaki dirnecini kaybedencKonyasporcilk çeyreği 21-25 önde tamamladı.

İkinci periyotta rakibine çok fazla hücum ribaundu 8mkanı veren Konyaspor ilk yarı bitimine 06:25 kala rakibine yakalandı ve 29-29 eşitlik sağlandı. Hücumds sürekligini artıran Konyaspor rakibin savunmadaki sertliği artıramayınca ilk yarıyı 41-40 geride tamamladı.

Üçüncü çeyrek 5-0'lık Sigortam.Net üstünlüğü ile başladı. Umut'un arka arkaya iki üçlüğü ile Konyaspor 48-48'i buldu. Morgan'ın üçlüğü ile maçta tekrardan üstünlüğü ele alan Konyaspor üst üste iki hücumdan eli boş dönünce Sigortam.Net cezayı kesti. Üçüncü çeyreğin son bolümünde iki takımda karşıklı sayılar buldu ve çeyrek 61-62 Konyaspor üstünlüğüyle tamamlandı. 

Son çeyrekte de takımlar karşılıklı sayı bularak skor üretmeye devam etti. İki takımda kritik üçlükler bulduğu maçta son 6 dakikaya 71-71 beraberlikle gidildi. Bitime 03:27 kala Tayfun'in basket faülü ile skoru yeniden 78-78'e getiren Konyaspor savunmadaki sertliği artırdı. Morgan'ın son saniyelerde devreye girmesiyle karşılaşmayı 83-85 kazanarak adını finale yazdırdı.