Demirbağ: Geçen sezonun altında kalmak istemiyoruz

Demirbağ: Geçen sezonun altında kalmak istemiyoruz
Arabam.com Konyaspor’un başarılı stoperi Adil Demirbağ Bein Sports’ta Muhabir Masası programında soruları yanıtladı.

Arabam.com Konyaspor’un başarılı stoperi Adil Demirbağ Bein Sports’ta Muhabir Masası programında soruları yanıtladı. Teknik Direktör İlhan Palut, bireysel performansı ve Milli Takım hayali ile ilgili önemli açıklamalar yapan Demirbağ, bu seneki hedeflerine de değendi.

Dünya Kupası arasında adaptasyon sorunu ortadan kaldıracağız

Dünya Kupası arasının sezon başı kampı gibi olacağını ifade eden Adil Demirbağ; “Birçok takım için iyi bir ara olacağını düşünüyorum, bizim içinde öyle. Tüm takımlar çok iyi çalışacaklar, zaten ondan sonrada Ocak transfer dönemi açılacak. Çok iyi şeyler katabilirler. Eksiklikleri olan takımlar eksikliklerini giderecekler. Adaptasyon sorununu ortadan kaldırmak için iyi bir fırsat olacak. Bazı futbolcular takıma son dakikalarda transfer oluyor. Sezon başı kampı geçirmiyor. Bu adaptasyon süreci için Dünya Kupası arası çok iyi olacak” dedi.

Hocanın enerjisi bizlere geçiyor

Arabam. Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut hakkında samimi açıklamalarda bulunan Demirbağ; “İlhan Hoca çok çalışıyor, çalışmayı seviyor. Herkese kendi bilgisini katmaya çalışıyor. O da kendisini geliştiriyor, aynı zamanda bizleri de geliştiriyor. Ben ve birçok arkadaşım çok iyi çıkışlar yaptık. Son 2 sezondur kendini kanıtlamış bir Konyaspor var. Bunu da İlhan Hocanın çalışmasına bağlıyorum. Hocanın enerjisi bizlere geçiyor” açıklamalarını yaptı.

Liderle aramızda yalnızca 6 puan var, 2 maça bakar

Konyaspor olarak bu sezonki hedeflerinden bahseden Demirbağ; “Maç ve antrenmandan geriye kalan kısımda arkadaşlarımızla çay, kahve içiyoruz. Ailemizle vakit geçiriyoruz. Bu sezon tüm takımlar çok iyi transferler yaptı. Bizim takıma da çok iyi transferler geldi. Geçen sezonun altında kalmak istemiyoruz. Elimizden geldiği sürece en üst düzeyde bitirmek istiyoruz. İnşallah da hedefimize ulaşacağız. Ben ümit ediyorum i buna ulaşacağız. Liderin 6 puan arkasındayız. 6 puan 2 maça bakar. Arada bir şey yok” açıklamalarını yaptı.

Milli takım için beklentim var

Milli Takım hayalinin ve gösterdiği performans ile beklentisinin de olduğunu ileten Demirbağ; “Her Türk gencinin hayali olduğu kadar benimde Milli Takım hayalim var. Beklentimde var doğrusu. Bu sezon iyi bir çıkış yakaladım. Bu çıkışımı sürdüreceğime inanıyorum. Geçen sezon ve ondan bir önceki sezonda da Konyaspor’da talihsiz sakatlıklar yaşadım am bu sezon farklı oluyor. Performansımı daha da ilerletip Milli Takımda her gencin hayali olan o formayı benimde giyme şansım olur” dedi.

Trabzon’dan puan ve puanlarla döneceğiz

Pazar günü oynanacak Trabzonspor maçı hakkında da konuşan Demirbağ; “Trabzonspor çok iyi takım, güçlü bir ekip. Kendi evinde de iyi oynuyor. Bizlerde çok iyi çalışıyoruz. Trabzonspor’u çok iyi analiz ederek İlhan Hocanın liderliğinde inşallah oradan puan ve puanlarla döneceğimize inanıyorum” şeklinde konuştu. HALİL YILMAZER