Calvo sağlık kontrolünden geçti

Calvo sağlık kontrolünden geçti
Konyaspor’un MLS Lig’inden 2+1 yılığına kadrosuna kattığı Kosta Rika’lı sol stoper oyuncusu Francisco Calvo, Konya’ya gelerek sağlık kontrolünden geçti. 29 yaşındaki oyuncunun evrakların yetişmesi durumunda sözleşmeye imza atması bekleniyor.

Geçtiğimiz günlerde Abdülkerim Bardakcı’yı 3.3 milyon Euro bonservis bedeli ile Galatasaray’a satan yeşil-beyazlılar, sol stoper bölgesi için MLS Lig’inde  forma giyen Francisco Calvo ile 2+1 yıllığına anlaşmaya varmıştı. Amerika'da geçtiğimiz sezon 13 maçta forma giyen 29 yaşındaki tecrübeli oyuncu, 2 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

Kosta Rika'da yayın yapan Clubdeportes'te yer alan habere göre Konyaspor, yıl sonunda boşa çıkacak oyuncu için 208 bin 500 Dolar bonservis bedeli ödeyecek. Kısa süre içerisinde Türkiye'ye gelecek sol stoperin takımla birlikte çalışmalara başlaması bekleniyor. Calvo, daha önce 2013 yılında Danimarka'nın Nordsjaelland takımında Avrupa deneyimi yaşamıştı. Daha çok ofansif yönüyle dikkat çeken Calvo'nun Konyaspor'da sergileyeceği performans merak ediliyor.