Bu borç Konya şehri için 'Devede Kulak'

Bu borç Konya şehri için 'Devede Kulak'
KON TV'de katıldığı programda kulübün ekonomik durumu hakkında da bilgiler veren Başkan Fatih Özgökçen; "Borç yönetilecek bir düzeyde ancak Konya şehri destek vermeli" dedi.

Başkan Fatih Özgökçen, Konyaspor’un borcunun ne durumda olduğuna da açıklık getirerek şunları söyledi: “Ayağımızı yorganımıza göre uzatmak zorundayız. Borçlu kulübüz ama bu borcu çok daha fazla abartmamalıyız. Kişiler gelip geçse de Konyaspor’da bir yönetim anlayışı hakim olmalıdır. Bunun çabası içerisindeyiz. Kim gelirse gelsin bir daha sıkıntı çekmez inşallah. 

 Ülke futbolunun durumu ortada. Hem sportif başarı açısından hem de maddi açıdan. Bunu çok fazla saklamaya abartmaya gerek yok ama Konyaspor’un borcu sürdürülebilir bir borç. Önemli olan bunu çevirebilmek. Sabitleşmiş bir yerde kaldığınız zaman ekonomik gelirleriniz artacak, ekonomik gelir arttıkça borçlarınız azalacak.

Bıçak gibi borcu bitirdik gibi bir durum yok, keşke olsa. Konya şehir Konyaspor’a çok daha fazla destek verirse tabi bu borçlar Konya için tabir icazse devede kulak. Öyledir yani. Tam anlamıyla şehrin destek içerisinde olması lazım. Olduğu taktirde borçların üstesinden rahat gelinir, Konyaspor’da çok başarılı bir şeklide yoluna devam eder. O da bize pozitif bir enerji olur. Şu an itibariyle bu borç yönetilebilecek bir düzeydedir." dedi. (KON TV)