Başkan Özgökçen'den El Kaabi sözleri: Verecek paramız yok!

Başkan Özgökçen'den El Kaabi sözleri: Verecek paramız yok!
Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen Nalçacılılar Taraftar Grubu tarafından organize edilen yayında yaptığı açıklamada, Hatayspor'dan transfer edilmek istenen El Kaabi'nin transferindeki perde arkasını anlattı.

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, Hatayspor'dan transfer edilmek istenen El Kaabi'nin transferindeki perde arkasını anlattı.

Başkan Özgökçen; "El Kaabi ile ilgilendiğimiz doğruydu. Hatta sadece bizi kabul etti. Belirli bir noktaya da geldik. Maliyet noktasını çok iyi düşünmemiz lazımdı. 4 aylık El Kaabi’nin Konyaspor’a maliyeti; kendi alacağının dışında 500 bin Euro ilgili kulübü istedi. Daha sonra 4 aylık Hatayspor’dan almadığı alacakları, 4 aylık bizden alacakları... Bize toplamda 1 milyon 350 bin Euro’ya mal olacaktı. Konyaspor’un hakkını ve menfaatini korumak için mücadele ediyoruz. Ne olursa olsun 4 aylık için 1 milyon 350 bin Euro gibi bir parayı vermek bana zul gelir. Bu şekilde transferi onaylayamazdık. Buradaki algı 150 bin 200 bin Euro falan. Bunlar olsaydı biz zaten verecektik. Konyaspor’un bir kuruş parasını heba etmeyeceğiz. 1 milyon 350 bini El Kaabi’ye verecek paramız yok" dedi.