Başkan Altay'dan Konyaspor açıklaması

Başkan Altay'dan Konyaspor açıklaması
 Muhabir
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konyaspor'a destek olduklarını ve bu desteklerinin her zaman süreceğini ifade etti.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 'Güçlü Konya İçin Bir Adım Daha" Lansman Toplantısında son 5 yılda yaptıklarını ve gelecek 5 yılda yapmayı planladıkları projeler hakkında bilgilendirmeler yaptı.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konyaspor'a destek olduklarını ve bu desteklerinin her zaman süreceğini ifade etti.

'Bu zor süreci de hep beraber atlatacağız'

Başkan Altay, Konyaspor'a da her fırsatta destek olduklarını belirtti. Altay; "Konyaspor taraftarı olarak yönetime destek oluyoruz. Özellikle son haftalarda çıkıştan ötürü Sayın Başkanımızı ve ekibini ben tekrar tüm Konyalılar adına kutluyorum. Takımımıza bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum. İnşallah bu zor süreci de hep beraber atlatacağız. Konyaspor’un her zaman yanındayız" dedi.

'Kayacık, bir bütün olarak Türkiye’nin en güzel spor alanına dönüşmüş olacak'

Konyaspor'a fiziki yapı inşa etmek noktasında da oldukça önemli projeler yaptıklarını belirten Başkan Altay; "Tesisleşme adına önemli işler yapıyoruz. İki çim saha yaparak Konyaspor’un hizmetine sunmuştuk. Kayacık Tesisleri’nin inşaatı da devam ediyor. İnşallah bu tesis de tamamlandığında Kayacık, bir bütün olarak Türkiye’nin en güzel spor alanına dönüşmüş olacak" ifadelerini kullandı.

Başkan Altay, Ereğli ve Karapınar’a yarı olimpik yüzme havuzu yaptıklarını, aynı tesisleri Seydişehir’e ve Akşehir’e kazandıracaklarını, gençlerin ve öğrencilerin spor yapmaları adına şehrin birçok noktasına halı saha ve spor tesisleri kazandırdıklarını sözlerine ekledi.