Avukatlık stajı yapmak isteyen Konyasporlu Umut Nayir'e çağrı

Avukatlık stajı yapmak isteyen Konyasporlu Umut Nayir'e çağrı
 Muhabir
Hukuk Fakültesi'nde mezun olan Tümosan Konyaspor’un deneyimli forveti, stajını Konya’da yapmayı planlıyor

Tümosan Konyaspor’da yıllar süren zorlu Hukuk Fakültesi serüvenini tamamlayarak mezun oldu. Nayir, özellikle spor hukuku konusunda ilerleyen dönemde avukatlık yapmak istiyor.

Ankara Üniversitesi Hukuk mezunu Deneyimli golcü, bunun için zorunlu staj yapması gerekiyor.

HT Spor canlı yayınına katılan Umut Nayir yaptığı açıklamada, “Mezuniyet belgesini aldım ama resmi olarak avukat olabilmem için yasal adli stajını da yapmam lazım bir senelik. Onu yapmadığım için henüz baro ehliyetim yok ama mezun oldum Yapmak istiyorum ama tabii ki planım nasıl olacak bilmiyorum. Belki Konya'da başlatabilirim ya da İstanbul'da, Ankara'da... Nerede başlatabileceğime daha karar vermedim. Çünkü o süreci net öğrenmem lazım. Belli yükümlülüklerin oluyor. Ama Konya'da yapabilecek bir durumum olursa burada başlatmayı düşünüyorum çok geç kalmadan” şeklinde konuştu.

Umut Nayir'in sözlerini X’te alıntılayan ‘Konyaspor Tarihi’ hesabının sahibi Avukat Yasin Oruç,“ Sevgili Umut Nayir kardeşim; yarın ofisimize avukatlık stajını yapman için bekleriz. 18 yıllık mesleki tecrübemizi sana aktarmaktan keyif alırız” paylaşımını yaptı.