Ankaragücü'nün yıldız forveti Konyaspor'a karşı sahada olacak mı?

Ankaragücü'nün yıldız forveti Konyaspor'a karşı sahada olacak mı?
Ankaragücü'nün en önemli hücum silahlarından biri olan Ali Sowe Konyaspor'a karşı sahada olacak mı? İşte oyuncunun durumuna ilişkin son gelişmeler..

Trendyol Süper Lig'in 6.haftasında MKE Ankaragücü evinde Tümosan Konyaspor'u konuk edecek.

Sarı lacivertli ekipte eksiklerin başında el tarak kemiğinden ameliyat geçiren Ali Sowe yer alıyor.

Bir süre önce el tarak kemiğinden ameliyat olan Ali Sowe’un sahalara dönüşünün 9 Ekim’de başlayacak milli maç arasını bulması bekleniyordu.

Sivasspor maçında kadroda yer almayan Gambiyalı oyuncunun Konyaspor, Galatasaray ve Kayserispor maçını da kaçırması bekleniyordu.

Ali Sowe’un dönüşünün erkene alınması için Sarı Lacivertli kulübün sağlık ekibi yoğun bir çalışma içine girdi.

Şu an bireysel antrenmanlar yapan Ali Sowe’un gelecek hafta takımla birlikte çalışmalara başlayacağı, kendisini hazır hissetmesi halinde Galatasaray maçında forma giyebileceği öğrenildi. Sowe'un Konyaspor maçında sahada olması beklenmiyor.

Öte yandan, sakatlıkları nedeniye Sivasspor maçında oynayamayan kaleci Rafal Gikiewicz ile stoper Mert Çetin’ın dönüş tarihleri de belli oldu. Rafal, bu hafta takımla çalışmalara başlayacak, Tolunay Kafkas'ın şans verirmesi halinde Konyaspor maçında da oynayabilecek. Mert Çetin ise gelecek hafta takımla çalışacak ve o da şans verilirse Galatasaray maçında oynayabilecek. (Viralspor)

Kaynak:Konya'nın Sesi