ANADOLU KARTALI PAZARTESİ SAHAYA İNİYOR

ANADOLU KARTALI PAZARTESİ SAHAYA İNİYOR
22 Mayıs Pazar gününden itibaren izine ayrılan Konyaspor, yeni sezon için gün saymaya başladı. Anadolu Kartalı yarın ve pazar günü sağlık testlerinden geçecek ve 20 Haziran Pazartesi günü Kayacık Tesisleri’nde toplanacak.

22 Mayıs Pazar gününden itibaren izine ayrılan Konyaspor, yeni sezon için gün saymaya başladı. Anadolu Kartalı bugün ve yarın sağlık testlerinden geçecek ve 20 Haziran Pazartesi günü Kayacık Tesisleri’nde toplanacak.

Bugün ve yarın sağlık kontrolleri var

Süper Lig’de 2021-2022 Ahmet Çalık Sezonu’nun sona ermesinin ardından 22 Mayıs Pazar gününden itibaren izine ayrılan yeşil-beyazlı futbolcular yaklaşık 1 aylık sürenin ardından yeni sezon hazırlıklarına başlıyor. Bugün ve yarın sağlık kontrollerinden geçecek. Pazartesi günü ise Kayacık Tesislerinde toplanarak yeni sezonun startı verilecek.

Yeni transferler görücüye çıkıyor

Konyaspor 20 Haziran pazartesi günü 2022-2023 sezonun açılışını evinde Kayacık Tesislerinde gerçekleştireceği antremanla başlatacak. Sezon bittiğinden bugüne kadar yapılan Bruno Paz, Ahmet Oğuz, Cebraiyil Karayel, Robert Muric, Domagoy Pavicic ve Yasir Subaşı yapılacak olan ilk antrenmanda sahada olacak.

27’sinde Erzurum’a gidecek

Yeşil-beyazlılar bir hafta sürecek ilk etap çalışmalarının ardından ise 27 Haziran Pazartesi günü ikinci etap hazırlıkları için programda değişiklik olmaması halinde Erzurum’da kampa girecek. Burada 10 gün boyunca çalışmalarını sürdürecek olan Konyaspor ardından Konya’ya dönecek ve lig ile Avrupa hazırlıklarına tesislerinde devam edecek.