Abdülkerim nereye gidecek?

Abdülkerim nereye gidecek?
Konyaspor’un başarılı stoperi Abdülkerim Bardakçı için talipler artıyor, teklifler yükseliyor.

İstanbul’dan iki talip

Bu sezon beklenen performansı ortaya koyamayan, şampiyonluk yarışında geride kalan Beşiktaş ve Fenerbahçe, kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor. İki kulüp Konyaspor'un 27 yaşındaki savunmacısı Abdülkerim Bardakçı'yı kadrosunu katmak için teklif sundu. Siyah-beyazlılar, transfer için Salih Uçan artı 2.6 milyon euro teklif ettiği belirtildi.  Fenerbahçe'nin ise yaptığı 5 milyon euro'luk teklif nedeniyle bir adım daha önde olduğu ifade edildi.

Trabzonspor fırsat peşinde

Ahmet Çalık'ın ailesine taziye ziyareti için Konya’ya gelen Trabzonspor Kulüp Başkanı Ahmet Ağaoğlu’nun daha sonra Konyaspor Kulüp Başkanı Fatih Özgökçen ile ikili görüşmede tecrübeli stoper için teklifte bulunduğu iddia edildi. Yeşil-beyazlı kulüp genç futbolcu için bonservis olarak 5 milyon Euro istiyordu. Konyaspor yönetiminin ise belirlenen bonservis ücretinde indirime gitmeyeceği öğrenilirken, son kararı Abdülkerim Bardakçı’nın karar vereceği ifade edildi.

Udinese pusuda

İtalyan ekibinin Konyaspor’dan asıl istediği oyuncu Amir Hadziahmetovic. Amir için 6 milyon £ civarından teklifi Konyaspor yönetimine ileten siyah-beyazlı ekip, Amir’in yanında Abdülkerim içinde istekli olduğunu Konyaspor yönetimine iletti.

Frankfurt’un listesinde yer alıyor

Abdülkerim’in diğer talibi ise Almanya’dan Avrupa Ligi finalinde Rangers’i mağlup ederek şampiyon olan Eintracht Frankfurt Abdülkerim Bardakçı’yı transfer listesine ekledi. Teknik Direktör Oliver Glasner’in Abdülkerim’i takip ettiği ve 3’lü savunmanın solunda oynatmak için takımda görmek istediği oyunculardan biri olduğunu gelen bilgiler arasında.

Fransa’dan da talipleri var

Konyaspor Kulüp Başkanı Fatih Özgökçen Abdülkerim’in transferine ilişkin yeni bir bilgi verdi. Özgökçen Fransa’dan Abdülkerim için ciddi bir ilginin olduğunu ve görüşmelerin sürdüğünü ifade etti. Konyaspor formasıyla bu sezon 33 lig maçına çıkan Bardakçı, 5 gol ve 3 asistle takımına katkı sağladı.