1922 Konyaspor'un rakibi 52 Orduspor FK

1922 Konyaspor'un rakibi  52 Orduspor FK
1922 Konyaspor, ligin 26.haftasında yarın play-off hattında bulunan 52 Orduspor FK’ya konuk olacak. Yarın yeni Ordu Stadyumunda oynanacak karşılaşma saat 15’te başlayacak.

1922 Konyaspor, ligin 26.haftasında yarın play-off hattında bulunan 52 Orduspor FK’ya konuk olacak. Yarın yeni Ordu Stadyumunda oynanacak karşılaşma saat 15’te başlayacak.

TFF 3.Lig 1.Grup’ta kümede kalma mücadelesi veren 1922 Konyaspor, ligin 26.haftasında yarın ligde şampiyonluk hedefi ile yola çıkan ve play-off hattında yer alan Karadeniz ekibi 52 Orduspor FK’ya konuk olacak. Saat 15’te başlayacak karşılaşmada Serkan Karaca düdük çakacak. Karaca’nın yardımcılıklarını Ulaş Çelik ve Sezgin Altun yapacak. Ligde çıktığı son 4 karşılaşmadan 8 puan çıkartarak kümede kalma yolunda büyük adımlar atan Yavru Kartal zorlu rakibi karşısında puan ve puanlar için sahaya çıkacak.

Seriyi 5 maça çıkartmak için mücadele edecek

Sezona Çağdaş Çankaya yönetiminde başlayan ve istikrarsız sonuçlar elde eden 1922 Konyaspor, genç çalıştırıcının istifasının ardından takımın başına Hakan Ünal’ı getirmişti. Ünal yönetiminde ilk iki maçında mağlup olan Yavru Kartal son çıktığı 4 karşılaşmada 2 galibiyet ve 2 beraberlik elde ederek 8 puanı hanesine yazdırdı. Yavru Kartal, Ordu temsilcisi karşısında serisini 5 maça çıkartmak için mücadele edecek. Ligde kalma yolunda ciddi avantaj yakalayan yeşil-beyazlılar 29 puanla 12.sırada yer alıyor. Ligin 16.sırasında bulunan Edirnespor’un puanı ise 23. 1922 Konyaspor’un küme düşme hattı ile arasında 6 puanlık fark bulunuyor.

Orduspor hedeften uzaklaştı

3.lig’de sezona şampiyonluk sözü ile başlayan ve ligin en pahalı kadrolarından birini kuran 52 Orduspor FK, son maçlarda aldığı kötü sonuçların ardından bu hedefinden uzaklaştı. Ligin 21.haftasında Yeni Mersin İY, 22.haftasında Bl Kütahyaspor ve 23.haftasında ise Elazığspor’a mağlup olup 3 haftayı üst üste puansız kapatan Karadeniz temsilcisi liderlik yarışından uzaklaştı. Ligde çıktığı 25 karşılaşmada 45 puan toplayan mor-beyazlılar 4.sırada yer alıyor. Lider Yeni Mersin İY’nin 7 puan gerisinde yer alan 52 Orduspor FK, kalan maçlarında yol kazası yaşamadan play-off potasından uzaklaşmak istemiyor. SPOR SERVİSİ