1922 Konyaspor’un konuğu Kelkit

1922 Konyaspor’un konuğu Kelkit
1922 Konyaspor bugün saat 14'te Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadyumu’nda 20 puanlı 1954 Kelkit'in konuk edecek. Yeşil-beyazlılar kazanması halinde kümede kalma adına büyük bir eşiği atlayacak.

TFF 3.Lig 1. Grup'ta mücadele eden 1922 Konyaspor bugün evinde sezonun en kritik maçlarından birine çıkacak. Bu sezon istikrarsız bir görüntü çizen 1922 Konyaspor, çıktığı 20 karşılaşmada 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 11 mağlubiyet elde etti.

Sahasında maç kazanmakta zorluk çeken Konyaspor, en son galibiyetini 13 Kasımda Belediye Kütahyaspor karşısında almıştı. Sahasında çıktığı son 4 karşılaşmadan galibiyet çıkartamayan yeşil-beyazlılar Kelkit maçıyla beraber kötü seriye son vermek istiyor. Sezon ilk yarısında Gümüşhane'de oynanan maçı Kelkit 3-1 kazanmıştı.

Seçim oynayacak mı?

Konyaspor'un bu sezonki gol yükünü çeken ve hücum aksiyonlarında 1 numaralı isim olan Seçim Can Koç, Eskişehir maçında sakatlanarak oyundan çıkmıştı. Karşıyaka maçında forma giymeyen Seçim'in tedavisi sürüyor. Takımla gerçekleştirilen antrenmanlarda yer alan Seçim, bugün oynanacak karşılaşmada 45 dakika süre alabilecek duruma geldi. Seçim'in oynayıp oynamayacağı ile ilgili son kararı teknik ekip verecek.

Hakan Ünal’da destek mesajı

Çağdaş Çankaya'nın Eskişehir mağlubiyeti sonrası istifasının ardından takımın başına getirilen Hakan Ünal ilk maçına geçen hafta Karşıyaka deplasmanında çıkmıştı. Maçta iyi mücadele eden Hakan Ünal'ın takımı sahadan 2-0 mağlup ayrıldı. Genc çalıştırıcı 1954 Kelkit maçında bu sezon Konya'da ilk kez takımının başında maça çıkacak olan Hakan Ünal, Konyalılardan destek istedi.

Kelkit 10 maçtır kazanamıyor

Çıktığı son 10 karşılaşmadan galibiyet çıkartamayan 1954 Kelkit 20 puanla 14.sırada yer alıyor. Ligdeki son galibiyetini 6 Kasım'da Edirnespor karşısında alan Gümüşhane temsilcisi son oynadığı 10 maçta 6 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. Konyaspor maçını çıkış maçı olarak gören Kelkit, Konya'ya kazanmak için gelecek. SPOR SERVİSİ