1922 Konyaspor'da umutlar yeşerdi!

1922 Konyaspor'da umutlar yeşerdi!
 Muhabir
İkinci yarının ilk maçında sahasında Tepecikspor’u 3-1 mağlup eden 1922 Konyaspor, ligde kalma yolunda umudunu artırdı.

İkinci yarının ilk maçında sahasında Tepecikspor’u 3-1 mağlup eden 1922 Konyaspor, ligde kalma yolunda umudunu artırdı.

Yeşil-beyazlı ekip, küme düşme hattından çıkmak adına Akhisarspor ile olan puan farkını da ikiye, Darıca GB ile de 3’e düşürdü

TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele veren 1922 Konyaspor’da yüzler gülüyor. Yeşil-beyazlılar evinde konuk ettiği Büyükçekmece Tepecikspor’u 3-1 mağlup ederek ikinci yarıya galibiyetle başladı. 1-0 yenik duruma düştüğü maçta oynadığı futbol ve mücadelesiyle de göz dolduran Yavru Kartal, ligde kalma umudunu artırdı.

Ara transferde 11 transfer yapan ve kadrosunu önemli ölçüde yineleyen pilot takımda, yeni oyuncuların takıma adaptasyonu ve ilk maçtaki performansları da gelecek adına umut verdi.

Formumuz yükselişte

Teknik direktör Mehmet Yıldırım yönetiminde çıkışa geçen 1922 Konyaspor, haftayı 9 puanla 13. sırada tamamladı. Yavru Kartal, küme düşme hattından çıkmak adına Akhisarspor ile olan puan farkını ikiye, Darıca Gençlerbirliği ile olan farkı ise 3’e düşürdü.

Ligde sezonun ikinci yarısına kötü başlayan ve mali sorunlar da yaşayan Akhisarspor 11, Darıca Gençlerbirliği’nin ise 12 puanı bulunuyor. Temsilcimiz, önümüzdeki haftalarda alacağı sonuçlarla bir an önce tehlikeli bölgeden çıkmak istiyor.

Tekşen golle döndü

Ara transferde kadroya katılan Ertuğrul Tekşen, 3 yıl sonra döndüğü 1922 Konyaspor’da çıktığı ilk maçta rakip fileleri havalandırmayı başardı ve galibiyette önemli rol oynadı. Sezon sonuna kadar sözleşme imzalanan 23 yaşındaki ofansif oyuncu, Tekşen, ikinci devrede takımın gol yollarında en önemli gol silahlarından olacağını gösterdi.

Yavru Kartal, ligin 17. haftasında 28 Ocak Pazar günü deplasmanda oynayacağı Erbaaspor maçının mesaisini sürdürüyor.