1922 Konyaspor'da çifte heyecan!

1922 Konyaspor'da çifte heyecan!
1922 Konyaspor, yeni sezonun ilk maçında bugün deplasmanda Tepecikspor ile karşılaşacak. 1922 Konyaspor, aynı zamanda genel kurul heyecanını yaşayacak.

3. Lig’de 2023-2024 sezonu heyecanı bugün oynanacak maçlarla başlayacak. 3. Grup’ta mücadele veren 1922 Konyaspor, bugün ilk hafta maçında deplasmanda Büyükçekmece Tepecikspor ile karşılaşacak. Perşembe gecesi otobüsle İstanbul’a giderek kampa giren Yavru Kartal, dün İstanbul’da yaptığı ter idmanı ile hazırlıklarını tamamladı.

Puan ile başlamak istiyoruz

Yaklaşık 3 ay belirsizlik yaşayan ve ilk antrenmanını pazartesi günü yapan temsilcimiz, yoğun bir hafta içi programı geçirdi. Teknik direktörlüğe Bekir Mehtap’ı getiren 1922 Konyaspor, İstanbul deplasmanında sürpriz yapmak adına sahaya çıkacak. Hem fiziksel hem de taktiksel olarak büyük eksiği olan ve yeni bir takım oluşturan 1922 Konyaspor, sezona puan da puanlarla başlamak amacında. Tepecik Şenol Güneş Stadı’nda oynanacak mücadele bugün saat 16.30’da başlayacak. Zorlu karşılaşmada Van Bölgesi hakemi Sercan Karaca düdük çalacak. İki takım, son olarak Şubat 2017’de karşılaşmıştı. Rekabette geride kalan 8 maçta 1922 Konyaspor, Tepecikspor karşısında 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 yenilgi aldı.

7 transfer

1922 Konyaspor, Boluspor U19 takımında yer alan 18 yaşındaki genç forvet Muhammer Emin Temel'i 1 yıllığına kiraladı. Konyaspor Akademi'den Çağdaş Şendur, Yaşar Kavas, Arda Mert Kalkan, Bedirhan Çetin, Mevlana Halis Erdoğdu ve Veysi Karaduman da 1922 Konyaspor'a 1 yıllığına kiralandı. Bu isimlere birkaç ismin daha eklenmesi bekleniyor.

Kongre günü

Bugün sezonun ilk maçına çıkacak 1922 Konyaspor, aynı zamanda genel kurul heyecanını yaşayacak. Yeşil-beyazlı takımda Başkan Osman Avcıoğlu’nun istifası sonrası olağanüstü genel kurula gitme kararı almıştı. MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadı basın toplantı odasında yapılacak genel kurul saat 18.00’de başlayacak. Yeni sezon planlamasını yapan Konya’nın tanınmış iş insanlarından Fevzi Tezcan’ın tek listeyle girilecek seçimde 1922 Konyaspor’un yeni başkanı olması bekleniyor. İlk oturumda çoğunluk sağlanamazsa genel kurul, 24 Eylül Pazar günü aynı yer ve saatte çoğunluk aranmaksızın gerçekleştirilecek. Ancak bugünkü genel kurulda çoğunluğun sağlanacağı öğrenildi. Yönetim, kongrenin ardından yoğun bir çalışma temposuna girecek. Spor Servisi

Kaynak:Konya'nın Sesi