1922 Konyaspor'da Başkan Fevzi Tezcan görevi bırakıyor!

1922 Konyaspor'da Başkan Fevzi Tezcan görevi bırakıyor!
 S.Yazı İşleri Müdürü
1922 Konyaspor'da Kulüp Başkanı Fevzi Tezcan yarın yapılacak Olağanüstü Genel Kurul'da aday olmama kararı aldı.

1922 Konyaspor, yarın ertelenen Olağanüstü Genel Kurulunu MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumunda saat 17'de gerçekleştirecek.

Yeşil-beyazlı kulüpte 1 Aralık cuma günü yapılması gereken Olağanüstü Genel Kurul yeterli çoğunluk sağlanmadığı için yapılamamış ve 7 Aralık Cuma gününe ertelenmişti.

1922 Konyaspor'da 9 Eylül tarihinde kulüp başkanı olarak seçilen Fevzi Tezcan, Tümosan Konyaspor'un kongre kararı almasının ardından yönetim kurulu ile birlikte 1922 Konyaspor'da da kongre kararı aldıklarını açıklamıştı.

Başkan Fevzi Tezcan bırakıyor

Spor Müdürümüz Halil Yılmazer'e açıklamalarda bulunan Fevzi Tezcan "Bizler mevcut takımımızı 1 haftada kurduk ve 4 gün içinde sezona başladık. 4 aylık süreç içinde Ömer Bey'in başkanlığından önce daha fazla destek ve ilgi görebilirdik ancak olmadı. Ömer Bey sağ olsun son maçımıza geldi ve bizimle ilgilendi, destek oldu. Hocamız Bekir Mehtap ve genç oyuncularımız ile birlikte zorlu bir periyottan geçtik. Belki aylar sonra 3 puanla tanıştık ancak alt yapıyı oluşturduk ve bu takımın yükselişi devam edecektir. Aradan geçen 4 aylık süreç içinde oldukça yoruldum ve yıprandım. Yarın yapılacak genel kurulda aday olmayacağım. Elbette 1922 Konyaspor'a arka planda desteğimiz ilgi ve alakamız devam edecek" dedi.