1922 Konyaspor kupaya ilk turda veda etti! 4-0

1922 Konyaspor kupaya ilk turda veda etti! 4-0
 Muhabir
Yapalı İnşaat 1922 Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 1.tur maçında deplasmanda karşılaştığı Uşakspor’a 4-0 mağlup oldu ve kupaya veda etti.

Yapalı İnşaat 1922 Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 1.tur maçında deplasmanda karşılaştığı Uşakspor’a 4-0 mağlup oldu ve kupaya veda etti.

Yeşil-beyazlılar karşılaşamaya hafta sonu oynadığı Karabük İdmanyurdu maçına oranla oldukça alternatifli bir kadro ile çıktı. O karşılaşmadan 9 farklı oyuncu ile sahada yer alan temsilcimiz maça; Ersagun Özbek, Hüseyin Biber, Şeyhmus Aksu, Mert Korkmaz, Kadir Doğukan, Emirhan Subaş, Çağdaş Şendur, Enes Erol, Muhammed Sak, Ömer Karacagün ve Ahmet Özder 11’i ile çıktı.

3-0’lık Uşakspor üstünlüğü

Uşakspor, ilk yarıda 1922 Konyaspor kalesinde bulduğu pozisyonları iyi değerlendirdi. 9.dakikada kullanılan kornerde iyi yükselen Mustafa Gundak takımını 1-0 öne geçirdi. 14.dakikada kazanılan penaltıda Murat Torun topu ağlara gönderdi ve durum 2-0’a geldi. 37.dakikda savunma arkasına hareketlenen Semih Akyıldız skoru 3-0’a getirdi. Yeşil-beyazlılar ilk yarıda 26.dakikda Ahmet Özder ve 45+2’nci dakikada Muhammed Sak ile iki pozisyondan faydalanamadı ilk yarı ev sahibinin 3-0’lık üstünlüğü ile bitti. İkinci yarıda topa daha çok hakim olan temsilcimiz aradığı pozisyonları üretemedi ve golü bulamadı. Uşakspor, 90+2'de Bertuğ ile bulduğu golle aradaki farkı 4'e çıkarttı. Karşılaşma 4-0 sonra erdi ve Uşakspor kupada adını 2.Tur’a yazdırdı.

Gözler lige çevrildi

Teknik Direktör İsmail Aksu, asıl hedeflerinin lig maçları olduğunu sezon başında ifade etmişti. Aksu, kupa maçında tüm oyuncuları görmek adına sahaya alternatifli bir kadro ile çıktı. Kupaya veda eden yeşil-beyazlılarda gözler lige çevrildi. Temsilcimiz 15 Eylül cumartesi günü saat 15.30’da deplasmanda Viranşehir Belediye ile kozlarını paylaşacak.