1922 Konyaspor ilk puanlarını almak istiyor!

1922 Konyaspor ilk puanlarını almak istiyor!
1922 Konyaspor, 3. hafta maçında bugün deplasmanda Darıca Gençlerbirliği ile karşılaşacak. İlk 2 maçtan mağlup ayrılan yeşil-beyazlı takım, ilk galibiyetini almak için sahaya çıkacak.

1922 Konyaspor, 3. hafta maçında bugün deplasmanda Darıca Gençlerbirliği ile karşılaşacak. İlk 2 maçtan mağlup ayrılan yeşil-beyazlı takım, ilk galibiyetini almak için sahaya çıkacak.

Mehtap: Daha iyi duruma geleceğiz

3. Grup’ta mücadele veren 1922 Konyaspor, bugün deplasmanda Darıca Gençlerbirliği ile karşılaşacak. Teknik direktör Bekir Mehtap, hafta boyunca öğrencilerini zorlu maça motive etti. Sezona çok geç başladıklarını kaydeden Mehtap, “Çocukların fiziksel kapasitesi ve sahadaki oyun kurgumuz şekillendikçe eminim ki daha iyi bir noktaya geleceğiz. Genç oyuncularımıza güveniyoruz. İlerleyen süreçte daha iyi duruma geleceğiz” dedi.

Hedef ilk galibiyeti almak

Sezonu ligin başlamasına 5 gün kala açan pilot takım, oynadığı ilk 2 maçtan puansız ayrıldı. 1922 Konyaspor, ilk maçında deplasmanda Tepecikspor’a 1-0, ikinci maçında da sahasında Erbaaspor’a 3-1 mağlup oldu. Yeşil-beyazlı ekip, sezonun ilk puan ya da puanlarını almak adına bugün sahaya çıkacak.

Darıca’da kötü başladı

Genç teknik adam Emre Denizli yönetimindeki Darıca Gençlerbirliği ise sezonun ilk 2 maçında 1 puan alırken, gol atma başarısı gösteremedi. Kocaeli ekibi, ilk maçta evinde Kütahyaspor’a 1-0 mağlup olurken, ikinci haftada deplasmanda Silivrispor ile golsüz berabere kaldı. Ev sahibi takım, taraftarının önünde sezonun galibiyetini almak ve ilk golünü atmaya çalışacak.

Maç 16.00’da

Darıca Gençlerbirliği ile 1922 Konyaspor arasında oynanacak karşılaşma, bugün saat 16.00’da başlayacak. Darıca 15 Temmuz Stadı’nda oynanacak zorlu mücadelede İstanbul bölgesi hakemi Ertuğrul Kösterelioğlu düdük çalacak. İki takım, bugün 5. kez karşı karşıya gelecek. Daha önce oynanan 4 mücadelede 1922 Konyaspor, 3 galibiyet ve 1 beraberlik alarak rakibine hiç mağlup olmadı.

Hafta içi kupa maçı var

Öte yandan Yavru Kartal, bu maçın ardından hafta içi kupa maçına çıkacak. 1922 Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 1. eleme turunda 27 Eylül Çarşamba günü sahasında Talasgücü Belediyespor ile tur mücadelesi verecek. Spor Servisi

Kaynak:Konya'nın Sesi