1922 Konyaspor ilk etabı tamamladı

1922 Konyaspor ilk etabı tamamladı
TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele edecek Karatay Termal 1922 Konyaspor, yeni sezon hazırlıklarında ilk etap çalışmalarının sonuna yaklaştı.

Yeşil-beyazlılar, hazırlıklar kapsamında dün akşam saatlerinde 3. Lig ekiplerinden Ayvalıkgücü Belediyespor ile Afyon’da hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Yavru Kartal, bu maçın ardından ise 3 günlük izine ayrıldı. Pazartesi günü Selçuklu Belediyesi Stadyumu’nda yeniden toplanacak olan yeşil-beyazlı futbolcular, 3 Ağustos’ta ise ikinci etap hazırlıkları için Afyonkarahisar’da kampa girecek.

1922 Konyaspor iki hafta sürecek olan kamp boyunca hazırlık maçlarının yanı sıra hazırlık maçlarına da ağırlık verecek. Yavru Kartal, hazırlıkların ikinci etabında 5 veya 6 hazırlık karşılaşması oynamayı planlıyor. 1922 KONYASPOR, Afyon kampı sonrasında evine dönerek lig hazırlıklarına Selçuklu Belediyesi Stadyumu’nda devam edecek.

Yeşil-beyazlılar, yeni sezon öncesi son özel mücadelesini ise Karaman’da sezon açılış maçında Karaman Belediyespor ile yapacak. TFF 3. Lig’de 2022-2023 sezonu 4 Eylül Pazar günü başlayacak. Yavru Kartal, ligin ilk haftasında sahasında evinde Şanlıurfa ekibi Karaköprü Belediyespor ile karşılaşacak. 1922 Konyaspor, yeni sezonda da maçlarını Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadı’nda oynayacak