1922 Konyaspor Başkanı Muhammet Kariman'dan önemli açıklamalar!

1922 Konyaspor Başkanı Muhammet Kariman'dan önemli açıklamalar!
 Muhabir
Yapalı İnşaat 1922 Konyaspor Kulüp Başkanı Muhammet Mustafa Kariman açıklamalarda bulundu.

Yapalı İnşaat 1922 Konyaspor Kulüp Başkanı Muhammet Mustafa Kariman açıklamalarda bulundu.

2-0 kazanılan Karabük İdmanyurdu maçı hakkında konuşan Başkan Kariman; "Kazanmak çok güzel oldu. İyi hazırlanmıştık ve sezona güzel başladık. Başlangıçlar önemli. Burası da Konyaspor'un gözbebeği. İnşallah iyi bir takım, iyi bir oyuncu grubu yetiştiririz. Hem şehrimize hem Konyaspor'umuza faydalı bir takım oluruz. Güzel bir kamp dönemi geçirmiştik zaten. Bu maçta da meyvesini aldık. İnşallah sezon boyu hep böyle devam eder" dedi.

"Ligimizin kalitesi çok fazla arttı"

Güzel bir sezon geçirmek istediklerini ifade eden Kariman; "Bakıldığı zaman çok yüksek bütçeli takımların olduğu gruptayız. Ligimizin kalitesi çok fazla arttı. İnşallah biz bu ligde genç oyuncularla birlikte tecrübeli oyuncularla birlikte iyi sonuçlar alacağımıza inanıyoruz. İnşallah Allah mahcup etmesin güzel bir sezon geçiririz" ifadelerini kullandı.

"Gönlümüzde yatan bir hedef mutlaka var"

Öncelikli hedefimiz 1922 Konyaspor’un yetiştirici bir takım olması diyen Kariman; "Sonraki hedef yarışan bir takım olması. Bizim en ideal hedef ancak. Ancak tabii ki üst liglere taşımak bizim için mutluluk ve gurur olur. Zaman gösterecek. Gönlümüzde yatan bir hedef mutlaka var. Ama dediğim gibi öncelikli hedefimiz Konyaspor'a güzel oyuncular yetiştirmek, faydalı oyuncular yetiştirmek. İnşallah da daha iyi yerlere taşımak" şeklinde konuştu.