Meteoroloji Açıkladı: Konya Haftaya Bu Havaları Arayacak!

Meteoroloji Açıkladı: Konya Haftaya Bu Havaları Arayacak!
 Muhabir
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Konya için hava tahminini güncelledi. Konya'da 22 Haziran Cumartesi Hava Durumu Nasıl Olacak? İşte detaylar…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Konya için hava durumu tahmin haritalarını güncelledi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre yarın hava sıcaklığı en düşük 19, en yüksek 33 derece olacak. Önümüzdeki günlerde ise sıcaklığın artması bekleniyor. Peki, Konya’da hava durumu yarın nasıl seyredecek? İşte Meteoroloji Konya hava tahmini...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Konya ve ilçelerinde Pazartesi gününden itibaren sıcaklığın 4 derece birden artması bekleniyor. 24 Haziran Pazartesi günü ise 37-38 dereceyi bulan sıcaklıklar Konya ve ilçelerinde etkisini sürdürecek.

Tahminlere göre Konya’da hava sıcaklıklarının 15 ve 38 derece aralığında olacağı tahmin edilirken yarın havanın 33 derece ve az bulutlu olacağı belirtildi.

Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğü, tarafından yapılan son tahmine göre Konya'nın merkez ve ilçelerinde en düşük ve en yüksek sıcaklık dereceleri ise şöyle olacak:

1.png

2.png

3.png

4.png

5-001.png

-Büşra GÜLTAŞ