Konya’nın 31 ilçesi 5 Gün Maruz Kalacak!

Konya’nın 31 ilçesi 5 Gün Maruz Kalacak!
 Muhabir
Meteoroloji 25 Ekim Cuma günü hava durumu raporunu yayımladı. Yeni rapora göre Konya ve 31 ilçesinde puslu hava etkili olacak. İşte 25 Ekim 2024 hava durumu ve Konya 5 günlük hava durumu...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahminine göre, yarın(25 Ekim) Konya'da en düşük sıcaklık 5 derece, en yüksek sıcaklık ise 16 derece ve puslu olacak. Puslu hava Konya merkez ve 31 ilçesini önümüzdeki 5 gün içerisinde esir alacak. Tüm kenti etkileyecek olan puslu hava, yer yer sıcaklığı düşürecek.

METEOROLOJİ'DEN KONYA'YA O SAATLERE DİKKAT UYARISI!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan uyarılara göre, Konya'da bölge genelinin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer pus hadisesi bekleniyor. Meteoroloji yetkilileri, pusun görüş mesafesini azalttığı konusunda uyarılarda bulundu.

Hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik beklenmezken 1 ila 3 derece artması bekleniyor. Rüzgarın genellikle kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

MGM tarafından yapılan son tahmine göre Konya merkez ve ilçelerinde en düşük ve en yüksek sıcaklık dereceleri ise şu şekilde;

1-002.png

2-001.png

3-001.png

4-001.png

-Büşra GÜLTAŞ