Konya’nın 26 İlçesinde Korku Hakim!

Konya’nın 26 İlçesinde Korku Hakim!
 Muhabir
Meteoroloji'den alınan son bilgilere göre Konya'nın 26 ilçesini 5 Eylül tarihinde kuvvetli yağış bekliyor. İşte haritalarla 5 günlük hava durumu…

Meteoroloji'nin tahminlerine Konya genelinde hava sıcaklıkları gün gün değişecek. Meteoroloji yeni hava durumu haritasını paylaştı. Peki, 5 Eylül(yarın) ve önümüzdeki günlerde Konya’da hava durumu nasıl olacak? Son hava durumu tahminlerine göre Konya’da hava durumu ile ilgili detaylara sitemizden ulaşabilirsiniz.

Meteorolojiden alınan verilere göre, Konya’da 5 Eylül Perşembe günü hava 28 derece ve gökgürültülü sağanak yağışlı olacak. Konya ve 26 ilçesinde yarın yağış trafiği bekleniyor. Meteoroloji olumsuzluklara karşı dikkatli olunması için Konyalıları uyardı.

KUVVETLİ YAĞIŞA DİKKAT!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre yapılan uyarılarda şu ifadelere yer verildi:

"Bölge genelinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, öğleden sonra Konya, Karaman ve Niğde çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. .

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik beklenmiyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, yağış anında yer yer kuvvetli olarak esmesi bekleniyor."

Konya'nın merkez ve ilçelerinde en düşük ve en yüksek sıcaklık dereceleri ise şu şekilde;

1.png

2.png

3.png

4.png

-Büşra GÜLTAŞ