Konyalılar Dikkat! Geliyor Gelmekte Olan!

Konyalılar Dikkat! Geliyor Gelmekte Olan!
 Muhabir
Meteoroloji'nin açıkladığı son tahmin raporuna göre Konya'nın 8 ilçesi gökgürültülü sağanak yağışa teslim olacak. Peki, Konya'da yarın hava nasıl olacak? İşte detaylar...

Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğü, Konya ve bazı ilçelerinde 5 günlük hava tahminini yeniledi. MGM'nin verilerine göre yarın hava sıcaklığı en düşük 22, en yüksek 37 derece olacak. Önümüzdeki günlerde ise sıcaklığın mevsim normallerinde seyretmesi bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Konya’nın 8 ilçesinde Cuma günü hava gökgürültülü ve sağanak yağışlı olacak. Hafta başından beri sıcak seyreden havalar hafta sonuna doğru serinliğini koruyacak.

Konya’da hava sıcaklıklarının 14 ve 37 derece aralığında olacağı tahmin edilirken 21 Ağustos Çarşamba günü ise dereceler Konya merkezde 37'yi bulacak. 23 Ağustos Cuma günü ise Konya'nın 8 ilçesi Ahırlı, Beyşehir, Bozkır, Derebucak, Hadim, Seydişehir, Taşkent ve Yalıhüyük'te yaz yağmuru etkisini gösterecek.

Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğü, tarafından yapılan son tahmine göre Konya merkez ve ilçelerinde en düşük ve en yüksek sıcaklık dereceleri ise şöyle olacak:

1.png

2.png

3.png

4.png

-Büşra GÜLTAŞ