Konya İçin Tarih Verildi! Görüş Mesafesi Azalacak...

Konya İçin Tarih Verildi! Görüş Mesafesi Azalacak...
 Muhabir
Meteoroloji 21 Ekim hava durumu raporunu yayımladı. Yeni rapora göre Konya genelinde sisli ve puslu hava etkili olacak. İşte 21 Ekim 2024 hava durumu ve Konya 5 günlük hava durumu...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahminine göre, yarın Konya'da hava 14 derece ve az bulutlu olacak. 22 Ekim Salı günü ise puslu hava kente hâkim olacak. Tüm kenti etkileyecek olan puslu hava, Konya merkezde ve ilçelerinde etkisini gösterecek.

METEOROLOJİ'DEN KONYA'YA PUS UYARISI!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan uyarılara göre, Konya'da bölge genelinin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer pus hadisesi bekleniyor. Meteoroloji yetkilileri, pusun görüş mesafesini azalttığı konusunda uyarılarda bulundu.

Hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik beklenmiyor, mevsim normallerinin 4 ila 6 derece altında seyredeceği tahmin ediliyor.

Zirai don hadisesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı başta zirai faaliyetlerde bulunan çiftçiler olmak üzere ilgililer ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.

MGM tarafından yapılan son tahmine göre Konya merkezde en düşük ve en yüksek sıcaklık dereceleri ise şu şekilde;

ekran-goruntusu-2024-10-20-171532.png

-Büşra GÜLTAŞ