Konya Dibi Görecek! Kat Kat Giyinmeye Hazır Olun!

Konya Dibi Görecek! Kat Kat Giyinmeye Hazır Olun!
 Muhabir
Sonbahar havasının hakim olduğu Konya’da özlenen Ekim ayı ortalama hava sıcaklıkları kendisini gösterecek. Peki, Konya’da beklenen havalar hangi tarihte başlayacak? İşte detaylar…

Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğü, Konya ve bazı ilçelerinde 5 günlük hava tahminini yeniledi. Konya'da yarın hava nasıl olacak?

Konya'da, 14 Ekim Pazartesi gününden itibaren hava sıcaklıkları mevsim normallerinde seyretmeye başlayacak ve 5 ila 9 derece aralığında düşecek, merkezde en yüksek hava sıcaklığı ise 25 derece olacak.

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre Konya’da hava sıcaklıkları yeni haftada Ekim ayı ortalama sıcaklığına dönecek. Az bulutlu ve parçalı bulutlu bir havanın hakim olacağı Konya'da özellikle 18 Ekim Cuma günü en yüksek sıcaklık 16 derece olacak.

Yapılan son değerlendirmelere göre Konya'da yarın (14 Ekim Pazartesi) günü hava sıcaklığı en düşük 13, en yüksek 25 derece olacak. 18 Ekim Cuma günü ise hava sıcaklığı 8 derece birden düşerek en düşük 6, en yüksek 16 derece olacak.

MGM'nin yaptığı son tahmine göre Konya merkezde en düşük ve en yüksek sıcaklık dereceleri ise şöyle olacak:

ekran-goruntusu-2024-10-13-170920.png

-Büşra GÜLTAŞ