Konyalı Vekil ‘Git Gel Konya Dört Saat’ Dedi Ortalık Karıştı!

Konyalı Vekil ‘Git Gel Konya Dört Saat’ Dedi Ortalık Karıştı!
 İnternet Editörü
Konya Milletvekili Mehmet Baykan’ın bir televizyon programında söylediği sözler gündeme oturdu. Detaylar haberimizde…

Konya Milletvekili Mehmet Baykan ve CHP İstanbul Milletvekili Ali Gökçek geçtiğimiz günlerde Habertürk TV’de yayınlanan Türkiye’nin Nabzı programına konuk oldu.

Türkiye’nin gündemine ilişkin son gelişmelerin masaya yatırıldığı programda bir zamanlar çok kullanılan, ‘Git gel Konya altı saat’ sözüne atıfta bulunan Milletvekili Baykan yine gündem yaratacak açıklamalarda bulundu.

“Kendimizi otomobil koltuğunda oturuyor hayal edelim” diyen Baykan, AK Parti dönemi öncesi Konya-Ankara Yolu’nun bir gidiş bir geliş olduğunu ve yolda araç sürmenin çok zor olduğunu belirtti.

BİZİM NESLİMİZ BOYUN FITIĞI OLDU

Yol boyunca sürekli çukurlara girip çıkan araçların sağlıklı bir şekilde yolculuk yapamadığını da ifade eden Baykan, Milletvekili Gökçek’e, “Aliciğim bizim neslimiz boyun fıtığı oldu” dedi.

AK Parti’nin atasözlerini değiştirdiğini de söyleyen Baykan, “Git gel Konya 6 saatten düştü, git gel Konya 4 saat. Şu anda karayolunda araba kullanırken boyun fıtığı yaşayabilecek tek bir şey var vızır vızır ihracata çalışan tırları sayarsan boyun fıtığı olursun” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Konya'nın Sesi