Konyalı teyzeler yürüyüş teklifine öyle bahaneler buldu ki: Doğal amma yoruluvurusak

Konyalı teyzeler yürüyüş teklifine öyle bahaneler buldu ki: Doğal amma yoruluvurusak
 İnternet Editörü
Diyetisyen Cansu Dölek 22 Eylül’de Akseki’de düzenleyecekleri yürüyüş etkinliği için katılımcı aramak için yollara düştü. Kadın katılımcıların olacağı etkinliğe davet ettiği teyzeler ise bahaneleriyle güldürdü

Konya’da mucize diyetleri ile tanınan Diyetisyen Cansu Dölek, bu sefer farklı bir konseptle sosyal medya kullanıcılarına hitap etti.

22 Eylül’de Beyşehir Trekking ekibi ile birlikte düzenleyecekleri yürüyüş etkinliğine katılımcı bulmak için kolları sıvadı.

TÜRLÜ BAHANELER GELDİ

Konya Kültürpark’ta dinlenen teyzeleri hedef olarak seçen Dölek, yanlarına giderek yürüyüş etkinliğinden bahsetti. Akseki’de kadınlara özel olacak yürüyüşün detaylarını anlatan Dölek, Konyalı teyzelerin türlü bahanelerine karşı ne kadar ikna etmeye çalışsa da başarılı olamadı.

Diyetisyen Dölek’in sosyal medya hesabından o anları paylaşmasının ardından kullanıcılar, binlerce beğeni ve yorum yağdırdı.

İşte o gülümseten anlar:

22 EYLÜL'DE DÜZENLENECEK

Beyşehir Trekking ekibi ve Diyetisyen Cansu Dölek tarafından Akseki Sarıhaçılar Via Sebaste Roma Göç Yolu ve Ormana Düğmeli Evler Doğa Yürüyüşü düzenleniyor. Etkinlik için 22 Eylül günü sabah saat 06:00’da Kültürpark Meydanı’ndan hareket edilecek.

Program kadınlara yönelik ve kontenjanlarla sınırlı olacak.

Kaynak:Konya'nın Sesi