Konyalı lise öğrencisi TEKNOFEST’ten büyük ödülle döndü

Konyalı lise öğrencisi TEKNOFEST’ten büyük ödülle döndü
 İnternet Editörü
Form Kampüs Fen Lisesi öğrencisi Ayşe Sena Şahin, Karatay Bilsem ile katıldıkları TEKNOFEST İnsansız Su Altı Sistemleri kategorisinde Türkiye 3.'sü oldu.

Konya TEKNOFEST’ten başarı ile döndü. Bu başarılara bir yenisi de Form Kampüs Fen Lisesi tarafından eklendi. Form Kampüs Fen Lisesi öğrencisi Ayşe Sena Şahin, Karatay Bilsem ile katıldıkları TEKNOFEST İnsansız Su Altı Sistemleri kategorisinde Türkiye 3.'sü oldu.

Konu hakkında lisenin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Form Kampüs Koleji olarak, öğrencilerimizin bilim ve teknoloji alanında kazandıkları başarılar bizleri gururlandırmaya devam ediyor. 11. sınıf öğrencimiz Ayşe Sena Şahin, TEKNOFEST İnsansız Su Altı Sistemleri Yarışması’nda Türkiye 3.’sü olarak büyük bir başarıya imza atmıştır.

İleri teknolojilere dayalı eğitim anlayışımız, öğrencilerimize geleceğin yetkinliklerini kazandırmayı hedeflemektedir. Öğrencilerimizin bu başarıları, Form Kampüs’ün vizyonuna ve geleceğe yön veren bireyler yetiştirme misyonuna olan bağlılığımızın bir göstergesidir. Ayşe Sena Şahin’i tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.”

whatsapp-image-2024-10-07-at-13-15-11.jpeg

Kaynak:Konya'nın Sesi